Køb printer papir billigt på Grafical.dk

Køb printer papir online hos os

Køb printer papir online hos os

Vi har nok Danmarks billigste priser på printerpapir, så det er i hvert fald ikke prisen, der skal afholde dig fra at købe printer papir på Grafical.dk, der er en kæmpe online kontorforsyning med omkring 50.000 kontorartikler og langt over 500 forskellige slags papir.

Når du skal købe printer papir, skal du være opmærksom på, hvilken gramvægt du ønsker. Det påvirker nemlig også prisen. Almindeligt kopipapir og printerpapir til daglig brug er typisk 80 gram. Det er ikke ét stykke papir, der vejer så meget, men en kvadratmeter af papiret. Så det er en fælles måleenhed for papir gramvægte.SE UDVALGET AF PRINTERPAPIR HER >>

Hvis det skal være mere eksklusivt skal du nok lidt højere op i vægt, her kan du købe billigt papir til printeren på 90 gram, 120g eller helt op til 250 gram. Vær dog opmærksom på, at din printer rent faktisk kan printe på så tykt papir.

Almindeligt printerpapir er mat i overfladen. Hvis du ønsker en mere blank eller glossy overflade skal du købe fotopapir. Du kan læse på de forskellige produkter, om de egner sig til laserprintere, inkjet printere, kopimaskiner, eller om de er så allround, at kopipapiret kan bruges til det hele.

KØB KOPIPAPIR HER >>

På Grafical.dk kan du købe printer papir i A5, A4 og A3 format. Du kan vælge gramvægte fra 80 gram og op til 250 gram. Her er lidt flere fakta nemlig en oversigt over de papirmærker vi fører i øjeblikket:

4CC
Claire  Fontaine
DataCopy
HP
Image
Motif
Pioneer
Xerox