Mikrofiberklude

Køb mikrofiberklude til rengøring. Microfiberklude fjerner støv og snavs. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Mikrofiberklude » Køb Microfiberklude online

Køb dine mikrofiberklude online på grafical.dk. Du finder vores mikrofiberklude til rengøring i forskellige farver. Kludene kan anvendes til flere forskellige formål. Microfiberklude kan bruges i både tør, våd og fugtig tilstand. Kludens kantsyning, gør at den forhindrer krympning.

Køb dine mikrofiberklude til rengøring

Står du og mangler de helt perfekte fiberklude til rengøring, så er mikrofiberklude nogle af de klude der er mest effektive at bruge til rengøringen, da den har små tynde fibre, som en almindelig karklud ikke har i sig. Derfor vil mikrofiberklude til rengøring give et rent resultat hver gang. Mikrofiberklude rengøring anvendes til alle overflader der tåler vand samt spejle og glas. Du skal dog være forsigtig med træsorter eller olieret og ubehandlet træ. Vores mikrofiberklude til glas kan du bruge til at pudse dine spejle eller rustfri ståloverflader. Glaskluden er fnugfri og giver et flot skinnende resultat. De tørre microfiberklude fjerner støv og snavs ved hjælp af statisk elektricitet, hvor den dermed holder på støvet, så det ikke florerer rundt i luften. En fugtig eller våd klud slider snavset fra overfladen, hvor snavset og vandet suger sig ind i de tynde fibre i kluden. Microfiberklude er ofte lavet af 80% polyester og 20% polyamid. Mikrofibrene er så små, at de ikke kan ses. Køb dine mikrofiberklude miljø allerede i dag, og få den leveret inden for 1-3 hverdage.

Støv af med microfiberklude

Når du skal støve af med mikrofiberklude, er det en god ide at folde kluden, så du kan bruge flere sider til at tørre af med. Når kluden er blevet godt støvet til med skidt og snavs, er mit råd til dig at tage en ny ren klud, istedet for at vride dine microklude op i spand med beskidt vand, da man ikke kan vride snavsen ud af kluden. Det er kun når den vaskes i vaskemaskinen ved 60-90 grader, at snavset kan komme af kluden.

Sæt mikrofiberklude vask i vaskemaskinen

Hvis du leder efter information til vask af mikrofiberklude, så er der få ting du skal være opmærksom på. Når du smider dine fiberklude i vaskemaskinen er det bedst at vaske kludene ved 90-60 grader. Hvis du vælger at vaske kludene på lavere gradere, vil fibrene ikke åbne sig og kluden kan dermed virke fedtet i overfladen. Et godt husmorråd er at de skal vaskes for sig selv, for hvis de blandes med bomuld, vil de små fibre i microfiber klude suge bomuldsfibrene til sig og dermed lukke dem. Det er en smagssag om man putter sine microfiber klude i tørretumbleren, men man skal blot vide, at ved tørretumbling kan det reducere levetiden lidt.

Brug mikrofiberklude til bilvask

Trænger din bil til at blive rengjort indvendigt, så kan du også bruge dine mikrofiberklude til bilvask, hvor de kan anvendes til både spejle, instrumentbræt og andre områder i din bil. Bilen bliver desværre også støvet indvendig og det er derfor også nødvendigt at holde din bil ren og pæn. Hvis du bruger en forkert klud eller svamp til rengøring af din bil, kan du i værste tilfælde komme til at ridse den, det vil du ikke komme til hvis du anvender vores mikrofiberklude. Køb derfor dine mikrofiberklude, så du har til rengøring af både bil og hus.

Hvad er mikrofiberklude lavet af?

En mikrofiberklud er lavet af 80% polyester og 20% polyamid. Mange undrer sig om er der mikroplast i mikrofiberklude. Svaret er at vaskbare microfiberklude vil afgive betydelig mindre mikroplast når de vaskes eller når de bruges i rengøringen. De her mikrofiberklude plastik har andre fordele i forhold til miljø og arbejdsmiljø, da det fx ikke er nødvendigt at bruge rengøringsmiddel og dermed mindsker det fysisk belastning i form af at det anbefales at man bruger en ny klud hver gang kluden er blevet godt beskidt, da man så undgår at vride sine microklude i hænderne. Leder du efter mikrofiberklude uden plastik, så finder du også det her på vores webshop.

Er du på udkig efter andre rengøringsartikler, så kan du bl.a. finde en støvkost, så du kan nå oppe i huset hjørner og kroge. Står du også og mangler rengøringsmidler, så har vi et stort udvalg af forskellige rengøringsmidler og desinfektion her på shoppen.