Ajax rengøring

Tilbudspriser på Ajax rengøring. Find det mest effektive Ajax rengøringsmiddel her. ✓ Lav fragt ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Ajax » Køb Ajax rengøring til lave priser

Her finder du det store udvalg af rengøringsmidler fra Ajax. Vi sælger Ajax rengøring til både private kunder og til erhvervs kunder. Her på shoppen finder du alt fra universalrengøring, glasrens og kalkfjerner. Vi udvider hele tiden vores sortiment af Ajax rengøring, så vi altid har gode Ajax produkter til super lave priser. Derudover leverer vi dine varer lyn hurtigt direkte til din adresse.

Rene overflader med Ajax rengøring

Ajax er nok det mest kendte brand indenfor rengøringsmidler. Selvom det ikke er den billigste vare i rengøringssortimentet, så ved man altså bare hvilket effektivt produkt man får med Ajax rengøring. Derfor vil man også gerne betale det ekstra for at få lige netop det universal rengøringsmiddel fra Ajax, som man ved fungerer og som man ved der giver rummet en dejlig duft efter rengøring. Man kan finde rengøringsmidlet i mange private hjem og mange virksomheder benytter sig af produkterne. Grunden til at Ajax rengøring er så eftertragtet er fordi, de har udviklet deres sæber i mange år, så det er det førende effektive sæbe på markedet, som opløser fedt og snavs fra alle overflader, ved hjælp af det aktive stof DDAC.

Billige Ajax produkter

Har du spørgsmål til vores mange produkter fra Ajax rengøring, så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice som sidder klar på både mail og telefon til at hjælpe dig, hvad end det er spørgsmål til Ajax gulvvask produkter eller til din ordre. Rengøringsmidler fra Ajax kan med fordel bruges på forskellige arbejdspladser, offentlige toiletter, kantiner, restauranter mm., hvor der er høje krav til hygiejnen, hvor man opretholder en begrænset bakteriespredning. Man kan for eksempel bruge de effektive desinficerende rengøringsmidler til håndtag, toilettet og armaturer som mange mennesker er i berøring med.

Køb Ajax rengøringsmiddel online

Ajax universal rengøringsmiddel er et af de mest købte rengøringsprodukter fra brandet. Ajax universalrengøring sikrer perfekt rengøring, som giver skinnende rene overflade. De midler som Ajax rengøringsmiddel universal indeholder går i dybden og fjerner både snavs og fedt, uden at man behøver at anstrenge sig for at gøre rent. Du finder Ajax universalrengøring med dejlige velduftende aromaer med for eksempel lemon og blomster. Universal rengøringsmiddel findes også som Ajax rengøring spray, som sprøjtes direkte på overfladen. Hvis du ønsker at fjerne kalk, kan du sprøjte produktet på og lad det virke i 10min, hvorefter du nemt og hurtigt kan skylle det af.

Er du på udkig efter større indholdsmængde, så har vi også rengøringsprodukter fra forskellige mærker, heriblandt Ecolab og Abena. Mangler du en rengøringsvogn til dine rengøringsmidler, eller klude til rengøringen, så finder du også det her på Grafical.dk. Vi har et kæmpe stort sortiment af husholdningsartikler, så jeg er sikker på, at du nok skal finde alt det du har brug for lige her på Grafical.dk.

Få de bedste Ajax rengøring tilbud

Husk at du her på Grafical.dk kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er der nemlig lidt ekstra penge at spare på dit første køb af Ajax rengøring. Du vil nemlig modtage en velkomst rabatkode, så du sparer hele 10%. Derudover vil vi sørge for at holde dig opdateret, når der kommer nye tilbud på dine yndlingsvarer. Er du i forvejen glad for at handle her på webshoppen, så kan du også oprette dig som bruger. Her optjener du automatisk 5% i bonus, for hver gang du bestiller varer her på shoppen. Din bonus kan således bruges på en fremtidig ordre. På den måde vil der altid være lidt ekstra penge at spare.

Ajax FAQ

Sidder du inde med spørgsmål omkring vores produkter, så har vi nedenfor besvaret de ofte stillede spørgsmål om Ajax produkter.

Hvad kan Ajax bruges til?

Ajax produkter bruges til rengøring af overflader, som fjerner fedt og snavs og efterlader dit hjem eller rum være skinnende rent med en dejlig frisk duft.

Hvem laver Ajax rengøring?

Produktet blev i 1947 indført af Colgate Palmolive, hvilket blev til det største mærke i virksomheden.

Hvor kan jeg finde det billigste Ajax rengøring?

På Grafical.dk kan du finde billig Ajax rengøring. Vi har pakninger med 8 stk eller 12 stk og på den måde kan du altid få et godt tilbud når du handler hos os.

Er Ajax rengøring effektivt?

Produktet er kendt for at være et af de mest effektive rengøringsmidler, som fjerner snavs og fedt fra alle typer overflader. Du kan læse mere om de forskellige produkter ved at klikke ind på det enkelte produkt.