Klimapapir bliver til nye træer

Med et klimapapir-mærke bliver dine papirkøb til nye træer

Hos Grafical.dk vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dine papirindkøb mere bæredygtige. Derfor planter vi nye træer, som erstatning for de, der blev brugt på at producere det papir vi sælger, hvis du som kunde ønsker det. Dette koncept kalder vi for Klimapapir.

Køber du printerpapir, kopipapir eller fotopapir når du bestiller kontorartikler hos Grafical.dk, kan du derfor skilte med vores klimapapir-mærke, så alle kan se, at du og din virksomhed har truffet et klimavenligt valg. Det er gratis og super nemt at deltage i mærkeordningen - faktisk skal du kun gøre én lille ting, så står Grafical.dk for resten.
Hvordan deltager jeg?

Hvordan deltager jeg?

Vi har gjort det nemt for dig. Du skal blot sætte et logo ind via nedenstående link på din eller din virksomheds hjemmeside:

Hent Klimapapir-mærket her >>

Koden indeholder et lille ”Vi Bruger Klimapapir”-logo, så du kan vise dine besøgende og kunder, at du har truffet et klimavenligt valg. Derudover indeholder koden et link til vores side med information omkring mærkningen. Dette link er vigtigt, da det gør os i stand til at måle hvem der benytter klimamærkningen, så vi kan udregne præcis hvor mange nye træer vi skal plante.

Hvert år gennemgår vi de aktive links, og holder det op mod de mængder papir, der er blevet købt fra de respektive firmaer og privatpersoner bag siderne hvorfra der linkes. Derefter sørger vi for, at der via vores træplantningspartnere bliver plantet træer på udvalgte lokationer i verden, svarende til den mængde træ, der er blevet brugt i produktionen af vores solgte papir.

Skal jeg bruge logoet og linket for at støtte ordningen?

Ja. Linket i logoet gør os nemlig i stand til at udregne hvor mange af vore kunder, der ønsker at deltage i mærkningen. Vi ønsker nemlig ikke at tvinge folk til at være en del af den.

Koster det mig noget?

Nej, det er gratis at bruge Klimapapir-mærket. Grafical.dk betaler for plantningen af træerne.

Er alt jeres papir klimapapir?

Ja. Alt printer- og kopipapir på Grafical.dk er omfattet af mærkningen.

Er jeg tvunget til at deltage?

Nej. Kun de der lægger det ovenstående logo med link på deres hjemmeside deltager.