Kartehuset

Hos Grafical.dk har vi over 12.000 forskellige hobbyartikler. Et af mærkerne i denne kategori er fra Kartehuset, som leverer uld i super god kvalitet. Vi har både Merinould og det regnbuekæmmede uld i flere farvekombinationer. Kartehuset er leverandøren til den store strikkeentusiast. Find alt fra enkelte nøgler til storkøb. Merinould findes i et utal af farver og har rigtig mange anvendelsesmuligheder.  
Ulden er yderst lækkert at strikke med og 100% Merino uld er også kløfrit og derfor perfekt til babystrik. Det er yderst mildt mod huden og er meget let. Ulden er let at filte og er meget fint og tyndt, så det egner sig også rigtig godt til at strikke varmt undertøj af. Det er desuden meget let at strikke med, fordi det er elastisk.
Merinoulden har samme egenskaber som andet uld, nemlig at de svaler i varme og varmer dig når det er koldt. Denne egenskab er det, der gør det så velegnet som helårs og baby strik.
Hvis du mangler andre ting indenfor tekstiler og garn, har vi masser af andre fine ting. Vi har også et stort og flot udvalg af forskellige perler og smykkedele, hvis du skal dekorere dine uldne projekter :-)

Hvor stammer Merino uld fra
Merinould stammer fra de australske Merino får, der giver en rigtig lækker og blød uld, som egner sig godt til filtning og er rigtig god som strikkegarn. Nogen mener, at det er verdens blødeste uld fra får. Måske skyldes det bl.a. at Merino-fårene kun klippes én gang om året. I øvrigt må disse får ikke vaskes, for så vil ulden begynde at filte og blive ødelagt.

Har du fået mod på at prøve Merinould, så er Grafical.dk er godt sted at begynde. Vi kan levere i løbet af få dage, så du kan komme i gang med at strikke.