+10.000 kundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

Kalender Mayland

Her kan du bestille Kalender Mayland online

Grafical.dk er Danmarks førende forhandler indenfor kalendere. Vi har et kæmpe udvalg af kalendere fra Mayland, og vi sælger dem til priser som er helt i bund. Vi tør godt sige, at du ikke finder kalender Mayland billigere andre steder.

SE OG BESTIL ALLE VORES KALENDERE HER

Her kan du se nogle af de forskellige typer af kalendere vi sælger:

Familiekalendere
Vægkalendere
Spiralkalendere
Mayland Index Planner
Mayland System A5
Mayland System Mini
Mayland System PP

Mayland er de mest kendte kalendere i Danmark, og før elektroniske kalendere blev så udbredt som de er i dag, havde alle stort set en kalender fra Mayland. På trods af den elektroniske udvikling, så foretrækker mange fortsat en god gammeldags kalender.

Du kan købe kalendere i forskellige formater såsom populære størrelser A5, A4 og A6. Vil du gerne have et mere personligt udtryk, sælger vi også læderomslag til din Mayland kalender, så du blot hvert år skal købe nyt indhold, der passer lige til læderomslaget eller coveret for at bruge et mere moderne udtryk.

Her på webshoppen kan du ikke købe en gratis Mayland kalender, men til gengæld kan du købe kalendere til meget fordelagtige priser, og vi kører også tilbuds kampagner engang i mellem. Vi har ikke nogen fysisk butik, men sælger kun Kalender Mayland online.
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Telefontider:

Mandag - Fredag
8.30-11.45 og 12.15-14.00

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top