Grimas

Stort udvalg af Grimas ansigtsmaling og vandsminke. Grimas har et stort sortiment af vandbaseret ansigtsmaling uden parabener, og vi forhandler det til yderst favorable priser og har altid mange gode tilbud samt hurtig levering. Hos Grafical.dk har vi et kæmpestort udvalg af hobbyartikler. Der er over 12.000 forskellige varer at vælge i mellem.

Inden du benytter dig af en af vores fordelagtige Grimas ansigtsmaling tilbud, vil det altid være en god idé at bruge underlagscremen ligeledes fra Grimas, for at lette afsminkningen senere. Den giver godt med fugt til huden, så malingen ikke er svær at få af igen. Når du skal have renset malingen af igen, så brug Cleansing lotionen til at afrense dit ansigt med. Så er det meget nemmere at få af. Du kan læse mere om ansigtsmaling her.

Skal du være rigtig uhyggelig og blodig at se på til udklædningsfesten, så har vi et super smart Grimas sårsæt, hvor du får alt det med du skal bruge af vokse, blod og svampe- tilbehør. Vi har også andre sårsæt og andre slags sminke til din udklædning.

På Grafical.dk finder du altid mange gode Grimas ansigtsmaling tilbud, og det vil være en god idé at tilmelde dig vores nyhedsbrev, for så får du direkte besked, når vi har tilbud og udsalg på Grimas vandsminke eller gratis levering af ansigtsmaling.

Grimas har ansigtsmaling og vandsminke i både enkelte dåser og i store sminkesæt, så der er sminke til enhver lejlighed.
Grimas er stærkt pigmenterede, så det har en fremragende dækningsevne, hvilket gør det perfekt som ansigtsmaling. Farverne er gnidesikker, men er stadig nemt at fjerne med vask med almindeligt lunkent vand.  Grimas er fremstillet i Holland og overholder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed, og er certificeret sikkert at bruge nær øjet, næse og mund.

Mangler du dele til smykkefremstilling til din udklædning, så har vi et stort udvalg af smykkedele og værktøj, du kan bruge til at lave de smukkeste smykker med. Det kan lige blive prikken over i'et hvis du skal klædes ud som en smuk prinsesse sammen med Grimas ansigtsmaling og teatersminke. Mulighederne er uendelige, og du er altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med at finde et bestemt Grimas produkt.

Hvis du har brug for pensler til ansigtsmaling, har vi også det under Kunstnerpensler.