Ansigtsmaling

Ansigtsmaling i stort sortiment. Køb ansigtmaling i alle regnbuens farver ✓ Alt i sminke til børn ✓ Billig fragt ✓ +18.000 Kundeanmeldelser
Grimas Sårsæt -1 stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Ansigtsmaling - Stort udvalg af ansigtsmaling til alle

Ansigtsmaling i mange farver fra Grimas og Eulenspiegel, der er specialister i professionel sminkefarve i en rigtig god kvalitet. Herunder bl.a. inspiration til masker med special effects, sminkesvampe og renselotion. Vores teatersminke og ansigtsmaling børn og voksne er et kæmpe hit. Her finder du stort udvalg af ansigtsmaling børn i flere forskellige farver og varianter. Her snakker vi hvid ansigtsmaling, blå ansigtsmaling og sort ansigtsmaling børn, og alle farverne derimellem. Så skal du gang i et sjovt teaterstykke eller blive klar til Fastelavn, så køb nem Elsa ansigtsmaling fra Grafical.dk til super priser.

Køb billig Eulenspiegel og Grimas ansigtsmaling

Hvis du gerne vil passe på din hud, så skulle du kigge nærmere på ansigtsmaling Grimas, for det er nemlig allergivenlig vandbaseret sminke uden parabener. Køber du professionel teater sminke eller er du bare på udkig efter ansigtsmaling til dine børn eller børnene i institutionen, så har vi et stort udvalg, der burde kunne dække dit behov.

Eulenspiegel ansigtsmaling er også en vandsminke. er også en vandsminke. Det er oven i købet A-mærket, hvilket betyder at det overholder sundhedskravene og er fri for problematiske stoffer. Derfor kan det sagtens bruge som sminke til børn, så de kan få Elsa ansigtsmaling tiger, Spiderman ansigtsmaling og flagermus ansigtsmaling, eller måske noget helt andet til ansigtsmaling dreng eller ansigtsmaling piger.

Man kan lave mange sjove kostumer med Grimas og Eulenspiegel sminke, og det faktisk nemmere at komme i gang end man lige tror. Man kan finde rigtige mange sjove ideer og inspirationer på nettet, og guides på for eksempel YouTube. Nogle af de mest populære sminke er blandt andet tiger ansigtsmaling børn eller katte ansigtsmaling, klovne, kranier, blomster, dyr, monstre eller bare et flot hjemmelavet mønster. Der er mange sjove muligheder. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man går i gang med sin Fastelavn eller Halloween sminke. Du kan lave billig ansigtsmaling Danmark køb hos Garfical.dk til super hurtig levering.

Masser af muligheder i ansigtsmaling tilbud

I det store udvalg af børne sminke og gode Grimas ansigtsmaling tilbud finder du mange forskellige varianter, så der er helt sikkert mulighed for at finde halloween ansigtsmaling børn. Her på siden finder du nemlig både sminkesvampe, underlagscreme og selvfølgelig de mange farver i ansigts maling. Så det betyder ikke noget, om du skal lave ansigtsmaling sommerfugl, ansigtsmaling skelet eller ansigtsmaling heks børn, for vi har alt det du skal bruge til sminke børn. Her på siden finder du også mange forskellige startsæt, som indeholder præcis den ansigts maling man skal bruge, pensel, glitter, vejledning og hvad man nu ellers skal bruge for at få lavet den perfekte sminke. Køb ansigtsmaling Elsa hos Grafical.dk som blandt andet kommer som Grimas sminke eller Eulenspiegel ansigts maling.

Ansigtsmaling klovn

I vores store udvalg finder du alle de farver du skal bruge til at lægge en god klovn ansigtsmaling. De mest anvendte farver er naturligvis Hvid og rød, men også gul og blå er populære, Derudover er der mange der vælger at tegne op med en sort langs kanter for bedre at understrege f.eks. smilelinjer mm. For nemhedsskyld har vi et særligt klovn ansigtsmaling startsæt du kan bruge. Det indeholder de bassale farver du skal bruge til at lægge en god klovneansigtsmaling.

Ansigtsmaling heks

Når du skal lægge en god heks ansigtsmaling er det oftest farver som grøn, sort og rød du får brug for. Mange hekseudklædninger er stærkt inspireret af heksen fra Troldmanden fra Oz med sin karakteristiske grønne hud. Disse farver har vi i et samlet startsæt med ansigtsmaling heks. Sættet er for øvrigt også godt, hvis du f.eks. skal sminkes som ork eller lignende til et liverollespil eller anden udklædning.

Spiderman ansigtsmaling

Interessen for Spiderman blandt børn (og voksne) er som altid støt. Derfor er der naturligvis også mange der gerne vil have en ansigtsmaling til Spiderman, når det f.eks. er fastelavn. De mest anvendte farver til denne sminke er naturligvis rød og sort. Nogle anvender også glimmer til at markere spindelvæv med. Du kan finde alle disse farver i vores Spiderman ansigtsmaling sæt. Eller du kan købe farverne individuelt.

Dracula ansigtsmaling

De traditionelle farver til en god Dracula ansigtsmaling er naturligvis hvid til det blege ansigt, sort og grå til øjnene og rød til at angive lidt blod i mundvigen eller til at sikre ekstra kontrast i læberne til den kridhvide hud. Disse farver findes naturligvis alle i vores ansigtsmaling Dracula sæt. Alternativt kan man vælge en grøn ansigtsmaling i kombination med en hvid, for at give ansigtet et sygeligt grønt skær.

Løve ansigtsmaling

I vores sortiment finder du også en godt lille startsæt med løve ansigtsmaling, der kan bruges til både løver og andre store kattedyr som f.eks. tigre, leoparder og geparder. Den indeholder de fire primære farver, du skal bruge til at anlægge en god løve ansigtsmaling: Gul, rødbrun, sort og hvid.

Flagermus ansigtsmaling

Hvis du vil lægge en god flagermus ansigtsmaling skal du naturligvis primært bruge sorte farver. Derudover kan det være brugbart med en hvid farve til kontrast og evt. en gul. Den gullige er især brugbar, hvis din flagermus ansigtsmaling skal have et skær af den klassiske Batman figur i sig.

Katte ansigtsmaling

Hvis du skal lægge en flot katte ansigtsmaling afhænger de farver du skal bruge naturligvis af hvilken farve kat, du gerne vil lave. En traditionel sort kat, kan laves med mange af de samme farver der også bruges til f.eks. en flagermus. Mens et sminkesæt med ansigtsmaling løve f.eks. vil være et godt udgangspunkt, hvis du vil lægge en katte ansigtsmaling i lysere og mere gule og brune nuancer.

Professionel ansigtsmaling

Mens de ovennævnte startsæt af ansigtsmaling primært er målrettet de der kun skal bruge ansigtsmaling i forbindelse med udklædning til f.eks. fastelavn, har vi også et stort udvalg af professionel ansigtsmaling eller såkaldt teatersminke. Den professionelle ansigtsmaling er designet til at blive båret i længere perioder uden at genere huden, samtidig med at den oftest er mere holdbar, når den er påført. Den professionelle ansigtsmaling er af samme årsag ofte lidt dyrere, men til gengæld er resultatet også langt bedre.
Vi har både professionel sminke til teater og professionel ansigtsmaling til rollespil der er perfekt til at bringe ekstra realisme til jeres oplevelser.

Husk du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk. Vi har nemlig ofte kampagnetilbud på vores mange varer, og i nyhedsbrevet vil du altid få besked inden tilbuddene starter. Derudover får du også besked om gavekonkurrencer, fragtfrie dage og meget mere.

Kæmpe udvalg af billig sminke og professionel ansigtsmaling

Grafical.dk er samtidig kendt for at være kundernes foretrukne sted til at købe billig ansigtsmaling. Vi har over 12.000 hobbyartikler, som henvender sig til alle kreative sjæle. Samtidig har vi prisgaranti på både vores teatersminke og ansigtsmaling køb, og matcher prisen hvis du mod forventning, skulle finde ansigtsmalingen billigere et andet sted.

Vi har over 10.000 trustpilot anmeldelser med stor kundetilfredshed, så vores kunder er meget glade for at købe teater sminke og ansigtmaling online hos os.

Halloween sminke tips med ansigtmaling

Har du brug for gode tips eller ideer som ansigtsmaling kat hvordan? Eller er du mere i tvivl om, hvordan du skal male dit barns ansigt til Halloween? Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser, men af klassikkere kan blandt andet nævnes ansigtsmaling heks og skelet ansigtsmaling til børn. Vi har samlet vores forslag med de mest populære motiver med step-by-step guides, til hvordan man maler børn med disse motiver. Så hvis du sørger for at købe ansigts maling af god kvalitet uden kemikalier, kan du lave en rigtig uhyggelig og virkelighedstro ansigtmaling på dine børn til halloween.

Udover ansigtsmaling børn kan du også købe stofmaling på Grafical.dk. Halloween ansigtsmaling heks, skelet, flagermus, vampyr eller zombie er blevet meget populært de senere år ligesom ansigtsmaling sommerfugl eller prinsesse er en sikker vinder til mange piger, hvor Spiderman ansigtsmaling eller løve, hund, leopard eller indianer er nogle af de foretrukne for drenge.

Du kan vælge mellem mange farver på webshoppen bl.a. hvid ansigtsmaling eller ansigtsmaling rød og hvid en pallette med blandede farver makeup eller sminkesæt børn.

Ansigtsmaling FAQ

Her finder du spørgsmål og svar om ansigt maling. Der kan opstå mange spørgsmål om børn ansigtsmaling og derfor er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice, som er klar til at hjælpe og rådgive dig omkring vores produkter.

Hvad er ansigtsmaling?

Ansigt maling er en kunstform, hvor man bruger sikre og hudvenlige farver til at male på ansigtet og nogle gange på kroppen. Det bruges ofte til fester, fastelavn, karnevaler, børnefødselsdage og temabegivenheder.

Hvilke typer af ansigtsmaling findes der?

Der findes to hovedtyper af ansigsmaling: vandbaseret og oliebaseret. Vandbaseret ansigsmaling er let at påføre og fjerne, mens oliebaseret ansigtsmaling er mere holdbar og bedre til længere begivenheder.

Hvordan fjerner jeg ansigtmaling?

Vandbaseret maling til ansigtet kan normalt fjernes med sæbe og vand. For oliebaseret ansigstmaling kan det være nødvendigt at bruge en mild makeupfjerner eller babyolie.

Hvor kan jeg købe ansigtsmaling børn?

Det kan købes på Grafical.dk, hvor du finder et udvalg af kvalitetsprodukter til voksne og børne ansigtsmaling, der er sikre og lette at bruge.