Fotoprinter

Fotoprinter i god kvalitet. Køb professionel fotoprinter hos os ✓ Hurtig levering ✓ Super kundeservice ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Fotoprinter » Bredt udvalg af fotoprintere

Hvis du gerne vil have dine billeder ud i fysisk format f.eks. til at putte i ramme og hænge op i stedet for kun at have dem digitalt, kan en fotoprinter løse dette problem. En fotoprinter er et bredt begreb, da der er flere ting du skal tage højde for, alt efter hvad du skal bruge den til. På Grafical.dk forhandler vi forskellige fotoprintere i forskellige prisniveauer, så der er noget for enhver smag. Du kan blandt andet finde: Canon fotoprinter, mobil fotoprinter, HP fotoprinter, Epson fotoprinter.

Den bedste fotoprinter til dit behov

En fotoprinter findes i mange forskellige udgaver med forskellige funktioner. Det kan hurtigt blive uoverskueligt og svært at gennemskue de mange forskellige muligheder. Skal det være en mobil fotoprinter eller en mini fotoprinter? Her er nogle af de vigtigste ting du skal overveje, inden du vælger en god fotoprinter:

Hvilke funktioner skal en fotoprinter have?

Der er nødvendigvis ingen grund til at bruge mange tusinde kroner på den bedste fotoprinter, hvis du slet ikke har behov for alle de avancerede muligheder, og den bare skal bruges til hjemme/hobby brug. Er du derimod professionel kunstner eller fotograf, kan det nok godt svare sig at købe en dyrere professionel fotoprinter, da man gerne vil have indstillingsmuligheder og samtidig den højeste kvalitet.

Få styr på opløsningen på din fotoprinter

Hvis du gerne vil være sikker på, at dine billeder ikke bliver uskarpe og pixelerede skal du være sikker på, at din Canon fotoprinter kan printe i en ordentlig opløsning. Samtidig skal du være opmærksom på, at dit billede skal være i en høj nok opløsning - f.eks. 2480 x 3508 pixels, hvis du skal printe på A4. Derudover kan der også være kalibrering og indstilling på din fotoprinter, som kan gøre dit print endnu flottere.

Laser eller blæk fotoprinter?

En ganske almindelig printer kan som regel købes som laserprinter eller blækprinter. Da du skal printe fotos, skal du kun fokusere på blækprintere, da det er den eneste der kan benytte sig af fotopapir. Jo flere farver der er i en printer jo mere detaljeret fotoprint får det - dog er de også dyrere. Sørg for at købe originale printerpatroner til din printer.

Fotopapir til fotoprinter

Dit valg af fotopapir til din fotoprinter har stor indflydelse på det endelige resultat. Fotopapir kan du finde i flere forskellige mål: f.eks. 10x15, 13x18, A4 og A3 størrelse. Papiret findes i mange forskellige kvaliteter, og priserne er selvfølgelig derefter. Tjek altid op på om din fotoprinter kan printe på det fotopapir du vælger.

På Grafical.dk har vi forskellige mini fotoprinter, som kan leveres direkte til din dør hurtigt og nemt. Skulle der opstå nogle spørgsmål i forbindelse med dit køb, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig på mail eller telefon.

Har du nogle fotos du gerne vil have til at ligge digitalt? Så se vores udvalg af scannere her.