Colortime Farveblyanter

Farveblyanter Colortime brun 12stk.
På lager - Levering 1-3 hverdage
I Grafical's webshop finder du over 12.000 forskellige hobbyartikler til billige penge og med hurtig levering. I blandt alle de forskellige varer, har vi de populære trækantede farveblyanter fra Colortime. Den trekantede form på blyanterne gør det nemt for børn at holde ordentligt på dem, og de fås både i almindelig og i jumbo størrelse, i alle regnbuens farver.
Farveblyanter kan skabe mange blandings variationer når du farvelægger. Ved at lægge tynde lag ovenpå hinanden, får du til sidst det lag du ønsker. Lad farvelægningen begynde, med Colortimes farveblyanter for både børn og voksne. Husk også at se hele vores store udvalg af billige farveblyanter lige her.

Hvis du mangler noget rigtig godt tegnepapir i en god kvalitet, er det også noget du finder i vores store sortiment af hobbyartikler. Vi har papirer i flere forskellige størrelser og tykkelser til yderst favorable priser.

Mangler du andre slags tegneredskaber, så har vi naturligvis et stort udvalg af andre forskellige farver, malinger og tuscher. Der er nærmest ikke nogle grænser for hvad du kan finde i vores sortiment.

Har du hørt om de nye populære anti- stress malebøger for voksne? Malebøgerne er lavet som et redskab for voksne der trænger til at koble hovedet fra i den travle hverdag. De findes i mange forskellige udgaver. Nogle er med japanske haver, nogle er med natur motiver og andre er med dyremotiver. Der er også nogle hvor siderne er tykke og limet fast, således at du kan rive dem af og bruge dem som hjemmelavede kort.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice, enten over telefon eller på mail.