Dags dato kvittering

Dags dato kvittering i stort udvalg på Grafical.dk ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Dags dato kvittering - Køb dags dato kvitering billigt

Alt i dags dato kvittering finder du på Grafical.dk. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af dags dato seddel og kvitering til at skrive på i hånden. Køb lige den dags dato blanket som passer til dig eller se nogle af vores andre typer af blanketter på webshoppen såsom regningsblok, kvitteringsblok, duplikatbog eller kolonnebøger. I dag er det ofte lidt vanskeligt at få en kvittering, så man må ofte nøjes med en bon, der faktisk ikke opfylder reglerne for bogføring og skat. Så det kunne være rart, hvis flere små butikker og restauranter købte en blok med dags dato kvittering.

Dags dato blanket FAQ

Her kan du læse forskellige svar på de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder har til dags dato kviterring. Har du flere spørgsmål til dags dato kvitteringer er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvad er en dags dato seddel?

Dags dato kvitteringer og blokke benyttes i butikker, hvor du ikke har et kasseapparat eller hvor nogle af kunderne har brug for en dags dato kvittering eller en håndskrevet kvittering udover den kassebon, der kan udskrives fra kasseapparatet. Det er en anderledes måde at få sin kvitering også kaldet dags dato blanket på.

Hvordan udfyldes dags dato kvittering?

Du lægger karbonpapiret bagved den side, du skal skrive på, og udfylder dags dato seddel blanketten med dagens dato, navnet på kunden, beskrivelse af den solgte vare, salgsbeløbet samt din underskrift. Så gemmer du originalen til dit bogholderi og giver kunden kopien med.

Hvilke krav og regler er der til håndskrevet kvittering?

Reglerne for fakturaer og dags dato kvitteringer afhænger bl.a. af beløbets størrelse. Kort sagt jo større beløb jo flere oplysninger og krav skal en håndskrevet kviterring overholde. Du kan læse mere om dem her på Skat.dk.