Strimmelregner

En strimmelregner er rigtig god at bruge på kontoret, så du kan gemme en strimmel og hæfte den fast på bilag m.v. Har du brug for bonruller, regneruller eller termoruller, kan du klikke på dette link. På Grafical.dk kan du købe regnemaskine med bonrulle samt lommeregner til billige priser. Sidder du i et åbent kontorlandskab kunne det være en god idé at vælge en støjsvag strimmelregner, så du ikke forstyrrer dine kollegaer.

Fordele og ulemper ved at bruge en strimmelregner?

Vi starter med fordelene. En strimmelregner er som regel en mere robust regnemaskine, der har gode store knapper at taste på. Arbejder du på kontor som revisor eller med bogholderi, vil du helt sikkert blive glad for regnemaskiner med strimmel.

Den strimmel som kommer ud af din strimmelregner kan du bruge som bilag eller til at kontrollere det du taster på regnemaskinen. Så skulle du komme til at taste forkert, finder du lettere fejlen. Det motiverer dig sikkert også til at taste hurtigere, når der kommer en bon eller strimmel ud, og det siger sådan en dejlig lyd, som gør det kedelige tastearbejde lidt sjovere. Det lyder måske lidt nørdet, men jeg er også gammel revisor.

Ulempen ved strimmelregner er, at du jo bruger papir på det. Hvilket ikke er så godt for miljøet. Samtidig er strimmelregnere noget større at transporterer end en lommeregner. Men her kan du vælge at medbringe en bordregner uden strimmel i stedet.