Duplikatbog

Duplikatbog er en god og gammeldags hjælpemiddel til at holde styr på mindre salg. Perfekt til for eksempel loppemarkeder. Du kan købe duplikatbøger i alle mulige udgaver fra Grafisk Forbund kan du bestille her i webshoppen. Uanset hvilken type duplikatbog du vælger, har vi som regel dem på lager og i ret store oplag, så vi løber sjældent tør. Selvom vi efterhånden er overgået til digitale hjælpemidler såsom computere, tablets og trådløse dankortterminaler, så er der stadig rigtig mange som bruger en duplikatbog. Det kan være mindre detailforretninger og butikker, som engang i mellem har brug for at lave en regning eller kvittering til erhvervskøb o.lign.

[b}Hvad er en duplikatbog?[/b]
En duplikatbog er et simpelt men effektivt hjælpemiddel, og kan være en stor hjælp til steder hvor man ikke lige har en kasseapparat i nærheden. Man skriver en regning eller kvittering i hånden, og på samme tid bliver det man skriver, kopieret via karbonpapiret. På den måde har man med det samme en kopi man kan give sin kunde, samt en kopi til sit eget regnskab. Så slipper man for at skrive det samme to gange.

En duplikatbog er lettere at transporterer end et kasseapparat
Popup shops og markeder er også meget besøgte for tiden, og det er noget nemmere at have plads til en duplikatbog i bilen end et kasseapparat eller en pc, så her er duplikatbøger også rigtig gode at bruge som en nødløsning, så der er styr på papirerne.

SE PRISER OG BESTIL VORES DUPLIKATBØGER HER >>

Her kan du se nogle eksempler på de forskellige typer:

10017 DUPLIKATBØGER 14,8X20
Duplikatbog 10017 med talkolonne
Format: 14,8 cm x 20 cm

10021 DUPLIKATBØGER MOMS 10,8X15
Duplikatbog med moms specifikation
GF10021
2 x 100 blade
Format: 10,8 cm x 15 cm

10018 DUPLIKATBØGER 21X30
Grafisk 10018 Duplikatbog
2 x 50 blade
Format: 21 cm x 30 cm

SE ALLE VORES REGNINGSBLOKKE HER >>

Nyhed Mayland duplikatbog
Du kender sikkert Mayland for alle deres kalendere, som nærmest er blevet et synonym for produkterne. Men i takt med at den digitale udvikling mindsker salget af de fysiske kalendere i bogform, er Mayland nu begyndt at producerer andre fortrykte blanketbøger og blokke såsom duplikatbøger.

Du kan være sikker på at kvaliteten er i orden, når det er Mayland, der har produceret din duplikatbog, så vi tror helt sikkert, at det bliver et populært mærke indenfor duplikatbøger også. På Grafical.dk kan du også køber et udvalg af blokke med dags dato kvittering.

Duplikatbog 10017 er nok en af de mest populære duplikatbøger. Den har en god størrelse i A5 format og er med tal kolonne.