Kolonnebøger

Stort udvalg i billige kolonnebøger på Grafical.dk. Vælg mellem 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 16 kolonner. Både enkelt og dobbelt kolonner. De fleste af bøgerne har orange omslag. Se også Parker kuglepenne, Protokoller og Grafisk blok. Kolonnebøger kan bestilles med forskellige inddelinger og i forskellige størrelser. Hvis du ikke bruger pc'en til at føre dit regnskab på kan kolonnebøger være en stor hjælp. Som privatperson kan det være en glimrende idé at prøve at styre sit forbrug og se hvad man egentligt bruger sine penge til. Med kolonnebøger kan du inddele f.eks. dit madbudget, ferie osv. Det giver et godt overblik og måske kan du ligefrem komme til at spare nogle penge i den sidste ende. I disse dage hvor det primært er plastickort vi betaler med kan det godt være lidt svært at vide hvor pengene ryger hen.

Det kan også være i de mindre foreninger at kolonnebøger bruges. Til at føre regnskabet over hvem der har betalt kontingent og hvem der ikke har. Når det hele føres ind i kolonnebøger giver det kasseren det fulde overblik over både medlemmerne og evt. hvilket medlemsskab de har. For de små foreninger er det ikke altid nødvendigt at føre regnskabet i de finere programmer og det er som oftest nok også hurtigere at gøre det manuelt.  

På Grafical.dk finder du også kinabøger som også kan bruges til diverse noter m.v. Vi fører også standardblokke både som linieret og kvadreret, samt flere forskellige blokke med dags dato kvittering.