Caran d'Ache

Caran d'Ache til udsalgspriser. Stort udvalg af Caran d'Ache farver ✓ God kvalitet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Caran d'Ache » Alt i billige Caran d'Ache farver

Caran d'Ache er et  velkendte schweiziske mærke som fremstiller fantastiske kvalitets produkter som f.eks. farvekridt, fedtfarver og oliepasteller. Caran d'Ache farver spænder meget bredt og kan faktisk fås i alle regnbuens farver og findes i forskellige tykkelser og længder. Se for eksempel Caran d'Ache NeoColor farveblyanter, som giver dig et rent og en meget lysægte nuance, samt de har imponerende farve- og blandings egenskaber. Neopastellerne er en vandfast oliepastel i blød konsistens. De er fremstillet med en høj koncentration af de bedste farvepigmenter, har en fremragende lysægthed og de drysser ikke. Køb billige Caran d Ache farveblyanter lige her på siden.

Vores Supracolor akvarel farveblyanter fra Caran d'Ache, er bløde og vandopløselige i en rigtig god kvalitet med fremragende uigennemsigtighed.

Mangler du noget rigtig godt papir at tegne på, så se vores store udvalg til billige penge, og med hurtig levering. Det er ikke helt ligemeget hvad man tegner på, da der er mange forskellige slags kvaliteter på papir.

Vi har naturligvis også mange andre slags farver og malinger, fra andre mærker i vores webshop.

Hvor stammer Caran d'Ache egentlig fra?

Caran d'Ache er det kunstneriske navn, der blev kendt verden over i det nittende århundrede fra den franske designer, Emmanuel Poiré. Han blev født i Rusland, og her er betegnelsen for blyant "Karandash". Så navnet stammer derfor fra Rusland. Det russiske ord nedstammer fra det tyrkiske ord "Kara tash" som henviser til den sorte sten.

Det naturlige materiale grafit, stammer fra de Schweiziske bjerge, hvor den første blyant fabrik blev til i 1915, baseret i Genevé. Grundlæggerens navn er Arnold Schweitzer, og der blev ni år senere taget navnet, på den berømte tegner Caran d'Ache. Siden da har de fastholdt deres enestående tekniske ekspertise samt deres upåklagelige kvalitet. Deres schweiziske håndværk giver dig nogle af verdens mest avancerede skriveredskaber og de mest lysende farver.

Stort udvalg af Caran d'Ache farver

Hos Grafical.dk. finder du mange forskellige Caran d'Ache farvekridt, som kan købes i flere pakninger. Du kan også finde Caran d'Ache farvekridt og fedtfarver, som også er meget populære. Her kan du både få Caran d'Ache neocolor og Caran d'Ache neocolor 2 til billige priser. Grafical.dk er Caran d'Ache forhandler Danmark, og vi leverer Caran d'Ache farver til alle kunder både private, erhvervskunder og institutioner i hele landet til en billig fragtpris eller med gratis levering afhængig af ordrestørrelsen.

Hvis du søger efter akvarel farvekridt, så er Caran d'Ache Neocolor 2 nogle af vores mest populære produkter fra Caran d'Ache. Der har vi nemlig også et kæmpe udvalg af forskellige produkter, du helt sikkert vil finde interessant. Se også vores store udvalg af fedtfarver crayon her.

Ingen forvirring i Caran d'Ache

Med et så stort udvalg af forskellige produkter fra Caran dache, kan der godt opstå nogle spørgsmål. Derfor sidder vi altid klar på telefonen og på mailen til at besvare dine spørgsmål omkring vores Caran d'Ache farver. Hus også at tilmeld dig nyhedsbrevet, så du får besked om gode tilbud på alle vores Caran d Ache farveblyanter og farvekridt. Så er du altid klar til at lave super fede billeder med virkelig lækre Caran d Ache farver. Her kan du se hele vores udvalg af de bedste farveblyanter og tegne blyanter. Under tegne blyanter har vi både tegneblyanter og forskelligt tegne tilbehør til faste lave priser.