Billige Ølkrus og fadølsglas - Bestil her

Ølkrus sparer dig for opvasken

Ølkrus sparer dig for opvasken

Det handler om at have en sjov fest, og gøre det så nemt for festarrangøren som muligt, så han eller hun gider at holde flere fester med lækkert fadøl!

Se alle PLASTIKGLAS | PLASTIKKRUS her!

Det er tidskrævende og dyrt, hvis du skal ud i byen for at leje engangsservice, bestik, ølkrus og vinglas. Der er det noget nemmere og billigere at bestille øl-krus på nettet hos Grafical, og få det leveret lige til døren den efterfølgende dag.

Skal du holde konfirmation, familiefest, firmafest eller gadefest udenfor i et telt måske, så er det også meget rart ikke at have glas, der kan gå i stykker, men at købe ølkrus online i stedet. Der er ikke noget som en iskold fadøl i det grønne.

Ølkrus gør det nemmere at holde fest. Oprydningen gør det noget hurtigere at komme over. Det kan godt være, at miljømæssigt, ville det være bedre at bruge rigtigt glas og så vaske det op. Men opvaskemiddel er nok heller ikke ligefrem det sundeste for naturen.

Grafical er kendt for at have et meget stort udvalg af engangs service, engangsbestik, paptallerkner osv., og vi har gjort det meget overskueligt at finde. Alle lagervarer står øverst inddelt i 4 kategorier:

Bestik
Plastikglas | Plastikkrus
Servietter
Tallerkner

Tags: ølkrus, øl krus, øl-krus, ølkruset, billige ølkrus, billigt ølkrus, salg ølkrus