Billige Lamineringslommer - Prisgaranti på alt laminering

Skal du gå efter mærkevaren eller bare købe billige lamineringslommer?

Skal du gå efter mærkevaren eller bare købe billige lamineringslommer?

Det er typisk det dilemma man som forbruger eller indkøber ofte sidder og overvejer. Når det gælder billige lamineringslommer, så er valget lidt nemmere i hvert fald på Grafical.dk. Der koster de forskellige mærker nemlig noget nær det samme. Så du bestemmer selv, om du vil købe et no-name produkt eller eksempelvis Leitz' billige lamineringslommer.

Prisen afhænger også af, hvilken tykkelse lommer du vælger. Jo tykkere lomme jo dyrere. Vi har billige lamineringslommer i 75 my og 80 my. De tyndeste er altså de billigste. Vi har også tykkelser helt op til 250 my, som koster lidt mere, men de er stadig billigere end vores konkurrenter, ellers skal du bare kontakte os, så matcher vi prisen med vores prisgaranti.

Hvad er billigst af kold-laminering og varm-laminering og hvad er forskellen egentlig på de to typer?


Hvis vi starter med forskellen, så er der lim på lamineringsfolien ved koldlaminering, der klæber sig fast til papiret eller emnet, når det kører igennem valserne i kold lamineringsmaskinen. Ved varm laminering er der ikke lim på folien. der er det varmen i laminatoren, der får plasten i de billige lamineringslommer til at smelte sammen omkring papiret i mellem.

Hos os har vi begge typer, men vi har klart mest i varm-laminering. Vi sælger mest kold-laminering i ruller på valse. Det har så den fordel, at du kan laminerer noget, der er meget længere end med billige lamineringslommer. Men det er også dyrere, så hos os er varm-laminering billigst.

Du kan se og bestille alle vores lamineringslommer her >>