Billig Emballage

Vi leverer billig emballage i hele landet

Grafical.dk har et stort udvalg af billig emballage. Flere tusinde forskellige emballage og packaging produkter kan du vælge i mellem på vores online webshop, hvor både private og erhverv køber til samme billige priser.


SE UDVALGET AF EMBALLAGE HER >>


Klik på ovenstående link for at se hele vores kæmpe sortiment af tape, bobleplast, papkasser, boblekuverter, lynlåsposer, bølgepap, kassefyld, følgeseddellommer, fødevareemballage, paprør, indpakning, poser, pakkevægte, lagerinventar m.v.

Vi er kendt for vores gode tilbud, rabatkoder og store udvalg af billig emballage køb og vores korte leveringstid. Hvis du prøver at læse nogle af vores mange Trustpilot anmeldelser, så vil du få en god fornemmelse af, hvordan det er at være kunde hos Grafical.

Billig emballage for både erhverv og privatkunder

Graficals koncept er at tilbyde et kæmpe udvalg af billigemballage til lave priser til alle kundetyper. Du behøver ikke at være en super indkøber for at forhandle dig frem til en god rabataftale hos os, for det er slet ikke en mulighed.

De priser du ser på shoppen, er de priser og betingelser, som alle køber billig emballage til uanset om du er en stor eller lille kunde og vi leverer til samme billige fragtpriser i hele landet.

Vi har selvfølgelig masser af gode tilbud på webshoppen på packaging og emballage løbende samt udsalg og fragtfri kampagner m.v. Det får du adgang til, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Opretter du dig som kunde på shoppen, optjener du 5% bonus på alle dine varekøb, som du kan bruge, næste gang du bestiller billig emballage.


SE ALLE VORES TILBUD PÅ EMBALLAGE HER >>