Batterioplader

Batterioplader - Køb batteri oplader online. Lave priser ✓ God kundeservice ✓ Hurtig levering ✓ +18.000 Trustpilot anmeldelser
Batterioplader Duracell 45 minutters oplader 3 stk
Før DKK 969,00
DKK 823,65 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 21-07-2024

Batterioplader Varta LCD Universal charger+
Før DKK 619,00
DKK 526,15 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Batterioplader- Køb billigt online

Køb batterioplader online hos Grafical og lad dine batterier op, så der altid er friske batterier i dit hjem eller på dit kontor. Vi har et stort udvalg af batterioplader i forskellige typer. F.eks. batteri oplader til almindelige batterier, lithium batteri oplader og batterioplader AA og AAA. Derudover har vi enkelte 12v batterioplader og batterioplader 24v der primært bruges til vores større maskiners batterier. F.eks. til opladning af batteriet i en af vores gulvvaskere.

Batterioplader - hvad skal jeg vælge?

Hvilken type batterioplader du skal vælge afhænger naturligvis af hvilke typer batteri du skal lade op. Her i varegruppen finder du typisk batterioplader til almindelige batterier, men vi har også til andre batterityper. F.eks. særlige opladere til forskellige labelmaskiner mm. Når det gælder batterioplader til almindelige batterier afhænger typen du skal bruge også af om det er f.eks. AA, AAA, C eller D batterier du ønsker at genoplade. Det er ikke alle typer batteri oplader, der kan lade alle slags batterier. Søger du en batterioplader, der skal kunne lade mere end en type batteri, så skal du have fingrene i en universal batterioplader. Den slags oplader til batterier finder du naturligvis også her i varegruppen.

Kan jeg lade alle batterier i en batterioplader?

Nej, det er meget vigtigt, at du kontrollerer hvorvidt det er et genopladeligt batteri du sætter i din batteri oplader inden du benytter den. Et engangsbatteri kan ikke tåle at komme i en batterioplader, og du risikerer at batteriet kortslutter eller i værste fald eksploderer. Du skal altså være sikker på, at det er genopladelige batterier du sætter i fx din aa batteri oplader.

Husk at have godt med genopladelige batterier i huset, så du hele tiden kan have nogle frisk opladte batterier liggende klar, mens de flade batterier er i din batteri oplader. Køb Duracell batterier her.

FAQ om batterioplader

Her finder du spørgsmål og svar på en række typiske spørgsmål om batteriopladere. Hvis du ligger inde med andre spørgsmål, så er vores kolleger i kundeservice klar til at give dig en hjælpende hånd.

Hvordan fungerer en batterioplader?

En batterioplader fungerer ved at sende elektrisk strøm ind i batterierne, som derefter genoplades. Det er vigtigt at bruge den rette oplader til dine batterier for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed.

Kan jeg bruge en batterioplader til forskellige batterityper?

Ja, der findes universale batterioplader, som kan oplade forskellige typer batterier som AA, AAA, C, D og lithium batterier. Tjek specifikationerne for at være sikker på, at opladeren er kompatibel med dine batterier.

Er det sikkert at lade batterier natten over?

Moderne oplader batteri har ofte indbyggede sikkerhedsfunktioner, som automatisk stopper opladningen, når batteriet er fuldt opladet. Det er dog altid en god idé at følge producentens anbefalinger for sikker opladning.