Genopladelige batterier

Genopladelige batterier til tilbudspriser. Find de bedste genopladelige batterier på markedet ✓ Prisgaranti ✓ Kæmpe udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Genopladelige batterier AA Duracell 1300 mAh - 4 stk.
2 anmeldelser
Før DKK 119,00
Fra DKK 107,10 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage
Batterilader Duracell 45 minutters oplader 3 stk
Før DKK 929,00
DKK 789,65 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 20-06-2024

Genopladelige batterier online » Køb genopladelige AA og AAA batterier

Køb genopladelige batterier online hos Grafical - det er ikke alene billigt - det er også nemt. Når du handler online slipper du nemlig for en masse besvær. Vi sender dine batterier lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at slæbe dem hjem. Samtidig er der også penge at spare i vores gode tilbud (og tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du altid de nyeste tilbud sendt). Så næste gang du mangler genopladelige batterier, hvad end det er AA, AAA, knapcelle, C eller D batterier, så har vi et kæmpe udvalg du kan vælge imellem her på Grafical.dk. Du skal naturligvis huske at have en oplader, ellers er et genopladeligt batteri ikke meget bevendt.

Kontroller altid om det er genopladelige batterier, inden du sætter dem i din oplader. Hvis batterierne ikke er designet til at blive genopladt, kan det være farligt at oplade dem. I værste fald kan det kortslutte dit system, eller batterierne kan eksplodere.

Der er mange fordele ved genopladelige batterier

Sammenlignet med et almindeligt batteri er der mange fordele ved at købe et batteri der er genopladeligt. Vi har samlet nogle af vores foretrukne fordele her.

Genopladelige batterier er praktiske

Genopladelige batterier kan nemt og bekvemt genoplades med en simpel batterioplader. Batteriopladere kommer i mange forskellige designs, der hele tiden udvikler sig og bliver mere praktiske, pålidelige, lettere at bruge og holdbare.
Nogle opladere til genopladelige batterier kan oplade en række forskellige typer af batterier, det er en praktisk funktion på grund af de mange forskellige typer batterier der bliver brugt i dag. Desuden kan batteriopladere nu oplades på en række forskellige måder som gennem en stikkontakt  og endda en computer USB-port  Så uanset hvad dine forhold er, så har du flere muligheder end nogensinde før for at have fuldt opladede batterier lige ved hånden.

Genopladelige batterier har bedre ydeevne

Genopladelige batterier bruger konstant 1,2 volt  når de er i brug. Engangsbatterier starter ved 1,5 volt  og så gradvist giver en lavere ydeevne indtil de er døde. Ved at bruge genopladelige batterier aa, får du en top ydeevne på alle tidspunkter, selv når  et "lavt batteri" signal tændes. Nogle batteriopladere giver en 'opdater' mode, som vil dræne dine genopladelige batterier, før  de fuldt oplades dem igen. Denne funktion sikrer, at du altid får den optimale ydeevne og levetid fra dine batterier.

Genopladelige batterier er miljøvenlige

Genopladelige batterier producerer mindre affald, fordi de kan genoplades med en simpel batterioplader og genbruges hundredvis af gange. De bruger også mindre energi, fordi hver gang du laver en  genopladning af batterier med en batterilader,  er det meget mere energieffektiv end omkostningerne og energi til fremstilling af nye engangsbatterier.

Genopladelige batterier sparer tid

I stedet for at køre til butikken hver gang du løber tør for batterier, så forestil dig hvor meget tid du vil spare ved at have genopladelige aa batterier og en batterioplader i dit eget hjem, klar til brug til enhver tid.  Selv hvis du ikke har ekstra genopladelige batterier, så vil du efter 15 minutter kunne have dine batterier fuldt opladet igen, hvilket ofte slår den tid det ville tage at komme til butikken, få batterierne, købe dem og få dem hjem igen.

Genopladelige batterier sparer penge

Selv om den oprindelige pris for en batterioplader plus de genopladelige batterier virker dyr, så skal man tænke langsigtet. Genopladelige batterier aa er i stand til at blive anvendt mere end 500 gange. Forestil dig at købe en enkelt pakke batterier i stedet for 500. Så virker det mere fornuftigt.

Husk en batterilader til dine genopladelige batterier

Blandt batterierne finder du også batteriladere. Med en batterilader kan du lade batterierne op. Der findes forskellige typer batterilader. Nogle kan kun tage bestemte batteristørrelser men det er også muligt at finde en universel batterilader, der kan tage et bredt spektrum. Inden du køber en batterilader er det vigtigt, at du nøje kontrollerer hvilken type batterioplader du har brug for. Der findes nemlig mange forskellige slags batterioplader på markedet, både til almindelige genopladelige batterier og til batterier til elværktøj, kameraer, labelmaskiner osv.
Har du problemer med at finde den korrekte batterilader eller de rette genopladelige batterier? Så tøv ikke med at ringe til vores kundeservice.

FAQ Genopladelige batterier

Læs de mest stillede spørgsmål om genopladelige batterier her.

Hvad er et genopladeligt batteri?

Almindelige batterier er ret belastende for miljøet, så har du mulighed for at gå over til den genopladelige model, er det er godt træk. Batterierne bruger enten nikkel-zink- eller lithium-teknologi og har en spænding tæt på 1,5 volt, som også er det man finder i engangsbatterier.

Hvordan virker genopladelige batterier?

Det er ren kemi der foregår inde i batterier. I de genopladelige batterier har man kemikalier, der er dyrere at udvinde fra naturen, men til gengæld køber man dem sjældnere end engangsbatterierne. Disse kemikalier konverteres til strøm, når man lader dem op.

Hvordan ser et genopladelig batteri ud?

De er helt magen til engangsbatterierne, så du skal kigge på pakken, hvor der vil stå 'Rechargeable' eller 'genopladelig'. Du kan også bare kigge på denne side, hvor du finder et bredt udvalg.

Hvor kan jeg købe genopladelige batterier?

På Grafical.dk har vi mange forskellige genopladelige batterier. Spørg gerne vores kundeservice, hvis du er i tvivl.