Balancepude

Balancepude - køb en billig balance pude til kontor og hjem. ✓ Hurtig levering ✓ God kundeservice ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Balancepude JobOut sort
Før DKK 359,00
DKK 323,10 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 03-10-2023

Ståmåtte JobOut Balance
Før DKK 1.129,00
DKK 903,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 03-10-2023

Balancepude - Find en billige balance pude online

Køb balancepude til at stå eller sidde på her på Grafical.dk og få den leveret billigt med post eller fragtmand. Vi har et godt udvalg af forskellige typer balancepuder og der kommer løbende flere til. Du finder helt sikkert en balance pude der passer til dig.

Balancepuder til kontor

I vores sortiment finder du forskellige typer af balancepude som kan bruges på kontoret men også egner sig til brug i hjemmet. Vi har både balancepuder, der er velegnede til sidde på - f.eks. i din kontorstol - og balancepuder der kan bruges til at stå på.

Forskellige typer balancepude

I sortimentet kan du også finde balancepuder af forskellige typer. F.eks. en balancepude skum og en balancepude med luft som indholdet. Vær opmærksom på hvilken type balancepude du har brug for, inden du bestiller. Så du ikke ender med en balancepude, der ikke egner sig til det du skal bruge den til. Hvis du har brug for hjælp med at finde den helt rette balance pude til dit behov, kan du kontakte vores søde og dygtige medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig.

Balancepude øvelser

På internettet kan man finde rigtig mange gode øvelser til balancepuder. Bl.a. kan du søge på Youtube og finde gode videoer med balancepude balanceøvelser. Men vi har også samlet nogle få lette øvelser her, som du kan give dig i kast med.

Balancepude øvelse 1
Stil dig på en balancepude med afstand mellem fødderne og bøj let i benene. Sørg for, at du er i god balance og hold så stillingen i ca. 10 sekunder. Gentag øvelsen 3-5 gange. Bemærk: Hvis du bliver træt i benene eller mister balancen under øvelsen, bør du holde en pause.

Balancepude øvelse 2
Stå på ét ben på en balancepude mens du bøjer let i knæet. Dit knæ skal være lige over foden. Begynd nu forsigtigt at svinde det andet ben i luften - frem og tilbage 3-5 gange. Skift ben og gentag.

Balancepude øvelse 3
Stil dig på en balancepude med let bøjede knæ og lidt afstand imellem dine fødder. Find balancen på din balancepude. Drej derefter hovedet fra side til side 3-5 gange.

Balancepude øvelse 4
Stil dig på ét ben på din balancepude. Bøj derefter let i knæet på det ben du balancerer på. Vær sikker på, at knæet er lige over foden. Bøj derefter så langt du kan i knæ - dog maksimalt 90 grade 3-5 gange.

Balancepude øvelse 5
Stil dig op din balancepude med afstand mellem fødderne og bøj let i knæene. Hold balancen på balancepuden. Hold din ryg ret, mens du bøjer i hofter og knæ. Sørg for at knæene peger ind over dine fødder. Bøj derefter i knæene så langt du kan - dog maksimalt 90 grader 3-5 gange.

Balancepude tilbud

På Grafícal.dk har vi altid billige balancepuder, men du på tilbud efter et særligt balancepude tilbud så er du også heldig. Vi har nemlig ofte tilbud på flere af vores varegrupper, herunder balancepuder. Og hvis du ikke vil risikere at gå glip af et af disse balancepude tilbud er det bedste du kan gøre at skrive dig op til vores nyhedsbrev.