Balancebræt

Køb balancebræt online - vippebræt til kontor og hjem. ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Balancebræt - køb billigt vippebræt til kontor og hjem

Køb balancebræt og vippebræt på Grafical.dk og få det leveret uden problemer - hurtig, sikker og nem nethandel. Vores balancebræt og vippebræt kan bruges både på kontoret og i hjemmet.

Balancebræt der styrker balancen

Med et balancebræt eller vipperæt, som det også kaldes, kan du øge din balanceevne og styrke dine ankler. Balancebræt kan anvendes både privat og professionelt som genoptræningshjælpemiddel.

Øg forbrændingen med balancebræt

Det stillesiddende arbejde ved computeren er ikke just sundt, det ved vi alle. Heldigvis findes der nu hjælpemidler, der kan hjælpe os, så kontorarbejdet ikke fører til for mange stillesiddende timer. Et vippebræt er perfekt i denne sammenhæng. Når du balancerer på et balancebræt forbrænder du nemlig 50% flere kalorier, end ved blot at stå op almindeligt. Dette skyldes de mange små korrektioner din krop mere eller mindre automatisk foretager hele tiden.

Balancebræt børn

Vi bliver ofte spurgt om børn kan bruge vippebræt og balancebræt. Og ja, det kan de naturligvis, og et godt vippebræt børn kan være med til at styrke deres motoriske evner og deres balance på samme vis som det kan for en voksen. Hvis du planlægger at bruge et vippebræt til børn, bør du være opmærksom på, at det kan være en fordel at vælge et balancebræt der er lidt mere robust, da det - især med små børn - ofte kan blive udsat for mere voldsom behandling end fra en voksen. Også selvom vægten som balancebrættet skal bære, ikke er lige så stor.

balancebræt i træ eller plast?

I vores sortiment kan du både købe balancebræt træ, vippebræt træ og vippe- og balancebræt i plast. Nogle af vores balancebræt har også udskiftelige puder i bunden, der gør det muligt at vælge forskellige indstillinger eller måder at balancere på. F.eks. kan du vælge mellem en rund "halvbold" i midten, fire "fødder" i hvert hjørne eller store blokke i hver side af dit balancebræt.

Steppie balancebræt

Vi forhandler bl.a. det yderst populære Steppie Balancebræt, der af Forbruger-test.dk beskrives om "Bedste til arbejdspladsen". Så søger du et Vippebræt kontor, så er Steppies vippebræt til kontor helt klart værd at tage med i dine overvejelser. Derudover har vi naturligvis også mange andre balancebræt fra andre producenter, du bør overveje.

Har du svært ved at vælge det helt rette balancebræt til dine behov? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores dygtige og flinke medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette vippebræt.

Balancebræt øvelser

Vippebræt øvelser er en god måde at træne din koordination og balance. Det er f.eks. vigtigt hvis du skal genoptræne efter en skade eller hvis du gerne vil styrke din ankler forud for f.eks. en skisæson eller forud for sommerens paddleboard ture.
Nedenfor finder du et par øvelser på balancebræt du kan bruge. Bemærk at disse øvelser er tiltænkt balance- og vippebræt med en centralt placeret halvkugle under bunden.

Vippebræt øvelse 1:
Stil dig på dit vippebræt med fødderne omtrent parallelt på brættet. Begynd nu at vippe frem og tilbage mens du kontrollerer bevægelserne, så kanten af brættet ikke ramme gulvet hårdt. Når du har gjort dette et stykke tid, kan du skifte til at vippe fra side til side på dit vippebræt.
Når du har styr på dette kan du udfordre dig selv, ved at vippe skiftevis fra side til side og frem og tilbage på dit balancebræt uden at kanten kommer til at røre gulvet.
Vil du øge sværhedsgraden af øvelsen, kan du gøre det med lukkede øjne.

Vippebræt øvelse 2:
Stå med begge fødder på brættet. Prøv nu at "køre brættet rundt" ved at skifte dit balancepunkt, så kanten af dit balancebræt hele tiden rører jorden. Det vil i starten være overraskende svært at opnå med fuld kontrol over brættet. Sørg for at det er dig og ikke dit vippebræt der styrer bevægelsen.

Alternativer til dit balancebræt

På Grafical.dk kan du også finde en masse alternativer til et balancebræt eller vippebræt, der kan hjælpe din ryg, hvis du tilbringer mange timer om dagen foran computeren. Se f.eks. vores gode udvalg af balancebolde og balancepuder eller arbejdsmåtter.