Arbejdsmåtter

Arbejdsmåtter der mindsker arbejdsskader. Stort udvalg af ergonomiske måtter på Grafical.dk ✓ Lav fragt ✓ Hurtig levering ✓ Super kundeservice.
Ophængskrog StandUp Hook t/StandUp måtte
1 anmeldelser
Før DKK 1.099,00
DKK 879,20 pr. Pakker
Skaffevare

Forventet: 07-03-2024

Ståmåtte Jobout Klassisk 72x51x2cm
1 anmeldelser
Før DKK 939,00
DKK 751,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 06-03-2024

Ståmåtte JobOut Massage sort
Før DKK 549,00
DKK 439,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 06-03-2024

Ståmåtte JobOut Balance
1 anmeldelser
Før DKK 1.119,00
DKK 895,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 06-03-2024

Arbejdsmåtter » Køb en ergonomisk måtte her

På Grafical.dk finder man vores store udvalg af arbejdsmåtter til kontor, industri eller storkøkkener, hvor man står op i mange timer. Så har du brug for en arbejdsmåtte eller en ergonomisk måtte til for eksempel kontoret, så er du landet på den helt rigtige side. Se alle vores ergonomiske måtter igennem og find den arbejdsmåtte til stående arbejde, som du har behov for.

Køb arbejdsmåtter online på Grafical.dk

Du kan købe billige arbejdsmåtter online på Grafical.dk. Vi har et stort udvalg af arbejdsmåtter, aflastningsmåtter og ståmåtter, så du finder helt sikkert en arbejdsmåtte der passer til dit behov. Når du har gennemført din bestilling, sørger vi for at levere din arbejdsmåtte hurtigt og sikkert. Man ser ofte arbejdsmåtter i restaurations køkkener, ved kasseapparater, på kontoret på fabrikker, ja, næsten overalt hvor medarbejdere står op i timevis ad gangen er det oplagt med arbejdsmåtter. Måtterne lægger typisk foran skriveborde eller ved andre borde, hvor man står op længere tid af gangen.

Hvorfor skal man bruge en ergonomisk måtte?

Folk der sidder på et kontor en hel dag, har ofte brug for at stå op i løbet af dagen. Det er nemlig sundt for kroppen at komme i opret stående position, så kroppen bliver strækket ud, samtidig med at man faktisk forbrænder flere kalorier ved at stå op end man lige regner med. At stå på en arbejdsmåtte, gør det nemmere at holde til at stå op i længere tid. For mange er det en nødvendighed at stå op hele dagen, og her er det nemlig super vigtig med de rette redskaber, såsom en ergonomisk måtte. Med ergonomiske måtter opnår man den bedste ståfunktion, som er designet til at mindske træthed og aflaste kroppen. For selvom det kan være sundt at stå op, så belaster man stadig ryggen, knæene og leddene i kroppen.

En god ergonomisk måtte yder en tilstrækkelig støtte til at tage presset væk fra dine fødder, dog uden at den giver sig så meget efter, at fødderne synker ned i måtten. Det skal derfor også være den rigtige tykkelse. Hvis dine arbejdsmåtter er for tynde, så vil dine fødder næsten røre gulvet, og så har måtten næsten ingen effekt. Hvis den er for tyk, så vil det føle som at stå på en madras, og det har ingen lyst til at gøre i særlig lang tid.

Ergonomiske måtter til kontoret

Hvis du tvivler på om det er værd at bruge penge på ergonomiske måtter, så skal du se det som en investering i din egen sundhed, ligesom når du køber hæve-sænke skriveborde, ergonomiske mus eller en god stol. Du vil komme til at bruge timer på din aflastningsmåtte hver dag, så det er en god ide at investere i en god og behagelig arbejdsmåtte som man har lyst til bruge hver dag. Hele formålet med at stå op mens du arbejder, er at forebygge arbejdsskader og dårlig kropsholdning, og formålet med arbejdsmåtter er at fremme dette mål ved at forbedre ergonomi og reducere din risiko for skader, ved at bruge en god ergonomisk måtte.

Du kan også her på Grafical.dk finde balancebolde, balancebræt og balancepuder til kontoret.

Få tilbud på ergo måtter og arbejdsmåtter

Du kan nu tilmelde dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at du aldrig går glip af gode tilbud på vores ergo måtter og eller en anden ståmåtte. Har du brug for vejledning til valg af aflastningsmåtter, eller har du brug for hjælp til at udføre din bestilling, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Arbejdsmåtter FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om ergonomiske arbejdsmåtter.

Kan man købe arbejdsmåtter online?

På Grafical.dk finder du et stort udvalg af arbejdsmåtter ergonomiske til meget skarpe priser. Er måtterne på lager kan de leveres direkte til dig - nemt, hurtigt og billigt. På vores hjemmeside har vi over +50.000 produkter, så du kan købe alt hvad du skal bruge på et sted.

Hvad bruger man arbejdsmåtter til?

Arbejdsmåtter findes ofte ved skriveborde eller andre steder, hvor man står op i længere tid. Man bruger en måtte til at tage presset fra ens fødder, hvis man står op mange timer. Udover at skåne dine fødder, giver de dig en endnu bedre ergonomi, så du undgår og mindsker risikoen for skader i kroppen.