Bagepapir

Her kan du købe bagepapir i mange forskellige udgaver. Vi har eksempelvis svanemærket bagepapir, der er miljøvenligt. Hvis du gerne vil hjælpe til med at passe på miljøet, kan du også købe genanvendeligt bagepapir hos os, der er produceret af silicone, så det kan genbruges flere gange. Derudover slipper maden også nemmere på et bagepapir alternativ som silikone bagepapir ift. det traditionelle bage papir.

Der er kommet større efterspørgsel efter "sundt" bagepapir og alternativer til baking paper såsom bagemåtte silikone, der kan vaskes og genbruges både til ovn og mikroovn. Her på siden kan du købe silikone bagepapir i flere størrelser.

Hvis du er træt af at skulle klippe eller rive bagepapir af en rulle, kan du vælge af købe bagepapir i ark, så de passer lige til bagepladen. Arkenes størrelse er forskellig, hvilket målene på bageplader også er, så det vil være en god idé første gang at måle din bageplade og købe den slags baking paper, der passer bedst.

Klik ind på Grafical.dk, næste gang du skal købe svanemærket bagepapir og se vores billige priser og store udvalg af bagepapir silikone til din bageplade. Vi leverer hurtigt direkte til din adresse uanset om du handler som erhvervskunde eller privatkunde.

Under køkkentilbehør finder du også husholdningsfilm, alufolie og syltetøjsglas.