Abena håndsprit | desinfektion

Ståldispenser Abena - til 600 ml flaske
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
I denne varegruppe finder du Abena håndsprit og andre produkter indenfor desinfektion.  Det kan både være desinfektionsservietter eller hånddesinfektion. Vi har også et stort udvalg indenfor overfladedesinfektion. Abena er nok vores mest populære mærke indenfor håndsprit, fordi det er rigtig godt desinfektionsmiddel til billige priser.

På Grafical.dk's online shop kan du købe hele sortimentet af Abena produkter hvoraf håndsprit er en af de bedste og mest solgte produkter indenfor håndhygiejne og generelt.

Hvis du gennemfører en bestilling på Grafical, får du hurtig levering samt billig fragt, og hvis du opretter et login på shoppen, optjener du 5% bonus på alle dine varekøb både af Abena håndsprit, hånddesinfektion og alle de 50.000 andre produkter vi har på webshoppen.

Vi har en rigtig god kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige Abena håndsprit eller andre desinfektionsmidler.

Vi har samme billige fragtpris overalt i Danmark undtagen få ikke brofaste øer, og bestiller du lidt mere Abena håndsprit ad gangen kan du få gratis levering uanset om du bor i København, Odense, Århus eller Aalborg.

Producenten Abena er også Dansk og ligger i Sønderjylland i byen Åbenrå, og du kan se fabrikken fra motorvejen. Abena er bl.a. også kendt for at producerer bleer samt selvfølgelig håndsprit.

Du kan også købe dispensere og holdere, der passer lige til Abena hånddesinfektion og håndsprit.

Vores kontor ligger i Nupark, hvor der er en fælles kantine, der dagligt bespiser måske 300 mennesker. Ved starten af køen til at tage tallerkner og bestik står der altid en flaske Abena håndsprit. Jeg har lagt mærke til, at der med tiden er flere og flere af kunderne, som tager Abena håndsprit på deres hænder, inden de går i gang med buffetten. Jeg tror faktisk, at det er omkring 50% af gæsterne, der gør det.

Udover Abena håndsprit kan du også købe mange andre mærker af håndsprit og desinfektion, som du kan se her.