Abena creme

Abena creme indeholder vores store sortiment, hvor du kan købe alle de populære hudcreme, håndcreme og lotion fra Abena. Nogle af kundefavoritterne er Abena Intensive care creme, Abena Skincare Ointment og Abena hudplejesalve. På Grafical.dk shoppen kan du købe Abena creme men også alle de andre populære Abena produkter til billige priser. Vi har prisgaranti og leverer til en fast lav fragtpris i hele Danmark både til private, erhvervskunder og institutioner.

Hvis du bestiller Abena creme på vores shop, anbefaler vi, at du ved din bestilling opretter et login, så får du nemlig din egen personlige huskeliste samt optjener 5% bonus på alle dine varekøb.

Abena er et dansk firma, som ligger i Åbenrå. De er kendt for salg af hygiejne produkter som creme, skincare ointment og barriere creme. Men der er et produkt mere, som Abena er meget kendt for, og det er bleer.

Hvis du gerne vil have vasket dine hænder med tilsvarende hudplejende produkter, så kan du også købe Abena cremesæbe online hos os. Slut af med at smøre hænderne ind i blødgørende og plejende Abena creme eller håndsalve.

Abena creme er et godt valg til flere forskellige hud problemer. Hvis du for eksempel har meget tør, skadet eller irriteret hud, så skulle du prøve Abena fedtcreme. Denne type creme er rigtig god til pleje af tør hud samt atopisk dermatitis, eksem, udslæt og psoriasis. Cremen er også god til hudpleje på børn.