Vivi Gade gavepapir

Grafical.dk har mange farverige og kreative hobbyartikler. Vivi Gade gavepapir er en super kreativ og nem måde at lave de flotteste gaver, de vil helt sikkert blive husket. Næsten alt Vivi Gade Design gavepapir er dobbelt printet, således at der er print på begge sider. Det giver dig en fantastisk mulighed for, at bruge begge sider. Gavepapiret der kan bruges til alle formål. Vivi Gade gavepapir er super billet og i en helt fantastisk kvalitet.

De forskellige gavepapirs designs har forskellige navne. De er alle sammen opkaldt efter hovedstader eller ”berømte” byer, f.eks. Copenhagen, Bremen, Paris, Oslo, Skagen og Helsinki. Det meste af gavepapiret har en bredde på 50 cm og en længde på 5 meter. Intet fuldender en pakke som gavebånd , her kan du købe mange forskellige slags gavebånd. Du kan få gavebåndet med mange forskellige farver og mønstre.

Gavepapiret fra Vivi Gade har mange forskellige motiver, bl.a. kan du få det med babyer, engler, hjerter, nisser, juletræer og noget mere enkelt som striber, tekster, prikker og andre fine mønstre. Det kan bruges til både, julegaver, fødselsdagsgaver og værtindegaver. På det dobbelt printet papir er der en side med et lidt vildere motiv og den anden side med et mere enkelt motiv. Derfor kan det godt svarer sig, at købe gavepapiret til jul, selvom du ved du ikke får det hele brugt for du kan blot vende det om og bruge den anden side til de kommende gaver resten af året. Det er kvalitets gavepapir til en meget billig pris. Leveringtiden er kort og vi har altid det fleste slags på lager, sammen med vores 12.000 andre hobbyartikler.

Den nemme måde at pakke gaver ind er gaveposer, det er blot at ligge gave ned og lukke posen. Det er langt nemmere end, at tage den lange løsning med gavepapir og gavebånd.