Vileda moppesæt

Køb Vileda moppesæt online. Stort udvalg i Vileda mopper ✓ Gratis levering ✓ God kvalitet ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Vileda moppesæt i stort udvalg

Alt i Vileda moppesæt finder du i denne varegruppe. Her er der flere forskellige Vileda moppesæt at vælge i mellem, hvor du både får Vileda moppe, spand med presse, fremfører med teleskopskaft, gulvmoppe og det hele med, så du kan komme i gang med rengøringen af dit kontor, café, butik, køkken, toilet eller hotelværelse. Nogle af vores Vileda moppesæt har også en vogn med hjul, hvor gulvspanden står på og som også har en håndpresse, der gør det nemmere at presse vandet ud af gulvmoppen.

Moppesæt Vileda

Vileda er et af vores mest populære mærker indenfor moppesæt også kaldet gulvmoppesæt. Har du brug for en ny moppe og spand, så skulle du tage et kig på vores mange muligheder indenfor moppesæt Vileda her på denne side. Grafical.dk er en stor Dansk forhandler af Vileda moppesæt til erhvervskunder og institutioner. På webshoppen kan du både købe Vileda mopper såsom Vileda fladmoppe. Fladmopper bruges til professionel rengøring af gulve med fliser, trægulve, vinylgulve o.lign.

Vileda moppesæt tilbud

Grafical.dk er kendt for at have et stort udvalg af Vileda moppesæt til billige priser, og vi har ofte gode Vileda moppesæt tilbud online. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, når din foretrukne gulvmoppe Vileda er på tilbud. Vil du gerne have et gulvmoppesæt i god kvalitet til en rimelig pris, så er en Vileda gulvmoppe et godt valg. En af de mest populære modeller er Vileda ultramax. Men vi har mange andre Vileda moppesæt at vælge i mellem på nettet.

Vileda Swep moppesystem er den mest økonomiske og ergomoniske gulvrengøring. Swep er det mest innovative system på markedet til rengøring af gulve, så længe det er et hårdt gulv. Vileda Swep moppesystem er et et-trins koncept, uden behov for støvsugning eller efterbehandling. Mopperne bruges fugtige, med et minimum af vand, som holder brugen af ​​vand på et minimum, og  dit gulv er tilbage i brug på kortest mulig tid. Vileda Swep moppesystemet fås i to udførelser - Swep Single og Swep Duo.