Moppesæt

Moppesæt til tilbudspriser. Køb Vileda moppesæt og andre gulvmoppesæt online ✓ God kvalitet ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Moppesæt og gulvmopper i stort udvalg på Grafical.dk

Alt i moppesæt kan du købe til billige priser i denne varegruppe. Her er der flere forskellige moppesæt at vælge i mellem, hvor du både får Vileda moppe, spand med presse, fremfører med teleskopskaft, gulvmoppe og det hele med, så du kan komme i gang med rengøringen af dit kontor, café, butik, køkken, toilet eller hotelværelse. Du kan også købe moppesæt der har en vogn med hjul, hvor gulvspanden står på og som også har en håndpresse, der gør det nemmere at presse vandet ud af gulvmoppen.

Moppesæt bedst i test

Vileda er et af de mest populære mærker indenfor moppesæt også kaldet gulvmoppesæt. Har du brug for en ny moppe og spand, så prøv at tage et kig på vores mange muligheder indenfor moppesæt her på denne side. Grafical.dk er en stor Dansk forhandler af Vileda moppesæt til erhvervskunder og institutioner. På webshoppen kan du både købe mopper såsom fladmopper. En fladmoppe bruges til professionel rengøring af gulve med fliser, trægulve, vinylgulve o.lign.

Tilbud på moppesæt

Grafical.dk har et stort udvalg af Vileda moppesæt til billige priser, og vi har tit gode moppesæt tilbud online. Tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du direkte besked, når din foretrukne gulvmoppe er på tilbud. Vil du gerne have et gulvmoppesæt i god kvalitet til en rimelig pris, så er en af vores gulvmopper et godt valg. En af de mest populære modeller er Vileda ultramax. Men vi har mange andre moppesæt at vælge i mellem online.