Vileda moppe

Billig Vileda moppe » Vileda gulvmoppe til lav pris. ✓ Hurtig levering ✓ Stort sortiment ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Gulvmoppe Vileda Ultra Max - Fladmoppe
Før DKK 239,00
DKK 203,15 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Vileda moppe » Vileda gulvmoppe salg

Køb Vileda moppe hos Grafical og gør din rengøring lettere. Vileda leverer en række forskellige typer mopper, der er yderst populære takket være deres gode design og høje kvalitet. F.eks. de populære Vileda Ultramax moppesæt med fladmoppe og spand med udvrider.

Vileda moppe af højeste kvalitet

Vileda moppesæt, fladmopper, gulvmopper og rundmoppe i stort udvalg her i varegruppen. Vi har samlet moppeskafte og moppehoveder et samlet sted, så du hurtigt kan finde det, du har brug for. I udvalget finder du bl.a. de utroligt populære Vileda Ultramax moppesæt med fladmoppe og spand med udvrider.

Vileda moppe tilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud på mopper? Så er du kommet til det rette sted. Hos Grafical kører vi ofte med f.eks. Vileda moppesæt tilbud, hvor du f.eks. kan spare penge på en fladmoppe med spand eller andre typer guvlmoppe Vileda. Vi har altid gode priser på lige den Vileda moppe, som du er på udkig efter. Her kan du finde din nye Vileda moppe, der er en af danskernes fortrukne mopper. Her kan du finde alt lige fra moppespand, til microfiber moppehoveder over moppefremførere og Vileda refill til populære Vileda mopper, så som Vileda Ultra Speed og Ultra Max.
Hvis du ikke vil risikere at gå glip af gode Vileda moppe tilbud, så bør du skrive dig op til vores ugentlige nyhedsbrev. Så får du super tilbud tilsendt og du får adgang til særlige tilbud, der kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Samtidig deltager du helt automatisk i lodtrækningen om federe præmier flere gange om året.

Vileda mopper er kendt for deres høje kvalitet til en god pris.  I denne varegruppe kan du både finde de populære  komplette Vileda moppe sæt men også den almindelige flade Vileda moppe. Her hos Grafical kan du under alle omstændigheder nemt og hurtigt finde din ideelle Vileda moppe til en god pris med hurtig levering til døren.

Vileda moppe til privat og erhverv

Vores udvalg af Viledas gulvmopper er stort og omfatter både modeller der er velegnede og populære for private kunder, og Viledamodeller der er særligt designet til erhvervskunder. Vores Vileda startsæt er særligt populære, da de er nemme at komme i gang med og indeholder alt, hvad du skal bruge til din rengøring. Moppespand (med eller uden hjul, håndpresse, moppehoved og moppefremfører. Det eneste du skal supplere med, er en teleskopstand eller skaft, der passer til netop dine behov. Startsæt som disse er perfekte til små virksomheder, kiosker, tanskstationer mm. hvor det er de ansatte selv der står for rengøring, når arbejdsdagen er ovre.

Handler du som privatkunde, kan vores Vileda moppe-udvalg også være brugbart, idet vi både har engangs-moppe Vileda, der oftest anvendes af private som et Vileda moppe refill, samt et bredt udvalg af genvanvendelige moppehoveder, der kan vaskes og bruges igen og igen. Med en Vileda moppe og spand kommer du hurtigt i gang med rengøringen.

Vileda moppe brugsanvisning

Har du brug for en brugsanvisning til din Vileda moppe, og kan du ikke finde den under dit produkt, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at skaffe den til dig.

Mangler du andet end en Vileda moppe?

Måske mangler du andet end blot en moppe fra Vileda? Husk at vi også sælger f.eks. klude fra firmaet. Derudover har vi et stort udvalg af andre rengøringsartikler. Og så kan du naturligvis ikke gøre rent uden rengøringsmidler. Skal du af med støv og snavs er det også en god idé at tage et kig på vores udvalg af støvsugere til både privat- og erhvervsbrug.

Fandt du ikke det du manglede? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservicemedarbejdere, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål via mail eller telefon.