Vileda moppe

Køb din nye Vileda moppe billigt og få den leveret til døren. Det er sikkert og nemt.
Vileda mopper er kendt for deres høje kvalitet til en god pris.  I denne varegruppe kan du både finde de populære  komplette Vileda moppe sæt men også den almindelige flade Vileda moppe. Her hos Grafical kan du under alle omstændigheder nemt og hurtigt finde din ideelle Vileda moppe til en god pris med hurtig levering til døren.

Vileda moppe tilbud finder du her hos Grafical. Vi har altid gode priser på lige den Vileda moppe, som du er på udkig efter. Her kan du finde din nye Vileda moppe, der er en af danskernes fortrukne mopper. Her kan du finde alt lige fra moppespand, til microfiber moppehoveder over moppefremførere og Vileda refill til populære Vileda mopper, så som Vileda Ultra Speed og Ultra Max.

Vileda moppe til privat og erhverv

Vores udvalg af Viledas gulvmopper er stort og omfatter både modeller der er velegnede og populære for private kunder, og Viledamodeller der er særligt designet til erhvervskunder. Vores Vileda startsæt er særligt populære, da de er nemme at komme i gang med og indeholder alt, hvad du skal bruge til din rengøring. Moppespand (med eller uden hjul, håndpresse, moppehoved og moppefremfører. Det eneste du skal supplere med, er en teleskopstand eller skaft, der passer til netop dine behov. Startsæt som disse er perfekte til små virksomheder, kiosker, tanskstationer mm. hvor det er de ansatte selv der står for rengøring, når arbejdsdagen er ovre.

Handler du som privatkunde, kan vores Vileda moppe-udvalg også være brugbart, idet vi både har engangs-moppe Vileda, der oftest anvendes af private som et Vileda moppe refill, samt et bredt udvalg af genvanvendelige moppehoveder, der kan vaskes og bruges igen og igen. Med en Vileda moppe og spand kommer du hurtigt i gang med rengøringen.

Vileda moppe brugsanvisning

Har du brug for en brugsanvisning til din Vileda moppe, og kan du ikke finde den under dit produkt, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at skaffe den til dig.

Husk at du foruden din Vileda moppe og spand også har brug for rengøringsmidler. Skal du af med støv og snavs er det også en god idé at tage et kig på vores udvalg af støvsugere til både privat- og erhvervsbrug.