Verdenskort

Alt i verdenskort kan du købe billigt online på Grafical.dk, hvor vi har et stort udvalg af verdens kort både som plakater, skriveunderlag, lærred og som glastavle. Så hvis du søger en verdenskort plakat til væg, bør du kigge her. Vores verdenskort er ikke alene dekorative, de er også praktiske.
Kombinerer du f.eks. dit verdenskort med en opslagstavle, kan du sætte kortnåle i kortet, og dermed f.eks. angive hvor i verden du selv har været, eller hvor du gerne vil hen i fremtiden. Du kan også bruge kortet til f.eks. at angive hvor din virksomheds leverandører har til huse, hvor i verden firmaets sælgere befinder sig i lige nu, eller hvor dine venner og familie har bosat sig i løbet af årene.
Vikler du snor mellem kortnålene kan du angive faste leveranceruter mm. Nogle af vores kort er laminerede eller har glasoverflader. På disse kan du anvende en ikke-permanente whiteboard marker, til at at skrive notater mm. direkte på dit verdenskort.

Verdenskort med navne
Hos Grafical finder du alle mulige former for verdenskort. Vi har verdenskort der er stiliserede, verdenskort med topografiske oversigter der bl.a. viser højden af bjerge og dybden af have. Og så er der naturligvis verdenskort både med og uden landegrænser ligesom der er verdenskort med navne på lande og uden. Du kan også få verdenskort i farve eller verdenskort sort hvid.

Får dit kort leveret hurtigt, nemt og lige til døren med Grafical - så slipper du for besvær.