Landkort

Flotte landkort til boligen eller kontoret. Se vores udvalg af forskellige landkort ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Landkort købes online » Bestil dit landkort her

Søger du billige landkort online? Så behøver du ikke søge længere, for du har fundet Graficals samling af landkort. Her er alt hvad hjertet kan begære af billige landkort: Danmarkskort, Europakort og verdenskort til overkommelige priser.

Køb landkort i forskellige varianter

Her finder du både landkort til væg, glastavler og skriveunderlag mm. Du finder landkort med navne på de enkelte lande og lokaliteter. Nogle af de mange landkort over Danmark eller landkort verden over er velegnede til at blive hængt op på en opslagstavle, hvor du kan markere landkortet med kortnåle og tegnestifter.
Enkelte af disse kort er magnetiske og nogle er designet til at man kan skrive på dem med whiteboard markers osv. Er du på udkig efter whiteboard markers kan du også finde dette i vores webshop. Man kan også bruge magneter, som du kan sætte på dit Europa landkort, for at markere, de steder hvor du har rejst i fx Europa eller verden over. Når du har fundet dit landkort, bliver det leveret direkte til døren. Ja så bliver det ikke nemmere at få noget pænt til væggen, der samtidig også tjener til et praktisk formål.

Landkort til din boligindretning

I de seneste år er det blevet yderst populært at pynte boligen op med kort over forskellige verdensdele, lande og byer. Både nye og gamle landkort kan bruges til dette formål, og mange bruger kortene til at vise, hvor i verden de har rejst. Hvis du står og mangler rammer til din plakat finder du også forskellige størrelser og varianter på vores webshop.

Europa eller Danmark landkort til kontoret

På kontoret er det også blevet populært at have en landkort plakat hængende på væggen eller lægge som skriveunderlag, da det viser, at din virksomhed har et internationalt snit. Med et verdenskort kan man som virksomhed også let holde rede på, hvor i verden dine forhandlere lige nu befinder sig, hvor dine forsendelser er på vej hen, og hvor man har kontorer, leverandører og kunder. Ofte er et fysisk landkort meget rart at have i denne sammenhæng fremfor f.eks. google maps eller andre online versioner af krak landkort. Arbejder du med kundeservice, kan et godt Danmarks landkort også være en fordel, når du har en kunde i røret og skal prøve at placere kunden i forhold til f.eks. jeres lagre eller forhandlere.  

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du altid kunne holde øje med vores tilbud, udsalg og kampagner. Derudover deltager du automatisk i lodtrækningen om en super lækker præmie hvert kvartal. Du kan læse mere om vores nyhedsbrev og tilmelding her.