Landkort

Køb landkort online

Søger du billige landkort online? Så behøver du ikke søge længere, for du har fundet Graficals samling af landkort. Her er alt hvad hjertet kan begære af billige landkort: Danmarkskort, Europakort og verdenskort til overkommelige priser.

køb landkort i forskellige udformninger

Her finder du både landkort til væg, som glastavler og som f.eks. skriveunderlag mm. Du finder landkort med navne på de enkelte lande og lokaliteter og landkort der er blanke. Nogle af de mange kort er velegnede til at blive hængt på en opslagstavle, hvor du så kan markere på dem med kortnåle og tegnestifter. Stort udvalg af forskellige typer landkort
Enkelte af disse kort er magnetiske, nogle er designet til at du kan skrive på dem med whiteboard markers osv. Det store udvalg af landkort leveres direkte til døren, så bliver det ikke nemmere at få noget pænt til væggen der samtidig også tjener et praktisk formål.

Pynt op ned landkort

I de seneste år er det blevet yderst populært at pynte op derhjemme med brug af landkort. Både nye og gamle kort kan bruges til dette formål, og mange bruger kortene til at vise, hvor i verden de har rejst. På kontoret er det også blevet populært, da det viser, at din virksomhed har et internationalt snit. Med et landkort kan du som virksomhed også let holde rede på, hvor i verden dine forhandlere lige nu befinder sig, hvor dine forsendelser er på vej hen, og hvor du har kontorer, leverandører og kunder. Ofte er et fysisk landkort meget rart at have i denne sammenhæng fremfor f.eks. google maps eller andre online versioner af krak landkort. Arbejder du med kundeservice, kan et godt landkort også være en fordel, når du har en kunde i røret og skal prøve at placere kunden i forhold til f.eks. jeres lagre eller forhandlere.