Vatkugler

Vatkugle diameter 50 mm hvid vat | 4 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vatkugler i forskellige størrelser og farver såsom hvide, gule eller hudfarvede. Derudover har vi også mange andre praktiske hobbyartikler til de kreative personer. Her er der vatkugler i hvid eller et par andre farver samt i flere størrelser. De sælges i poser med en størrelse eller i blandede poser med flere størrelser. Altid faste lave priser og billig fragt samt mulighed for gratis levering.

Vores mest solgte vatkugle er med en diameter på 5 cm. eller 50 mm. Se vores store udvalg af vatkugler herunder.

Der er mange der søger efter vatkugler Matas. Det er dog ikke sådan nogle vatkugler, som vi sælger her på Grafical.dk. Vi sælger hårde vatkugler til hobby brug og ikke vatrondeller og vat til badeværelset og hudpleje.

Vi har også et stort udvalg af vatæg på shoppen.

Hvad kan man bruge vatkugler til?
Disse hobby vatkugler kan bruges til mange forskellige sjove kreative projekter. Her kommer en lille liste som du måske kan bruge til inspiration. En af de mest oplagte og nemmeste ting du kan lave med vatkugler er naturligvis en snemand. Du kan lave en snemand ud af vat kugler i forskellige størrelser, og det kræver kun få justeringer og et par ekstra småting før man har den perfekte snemand til sine jule dekorationer.  Det er også muligt at lave små kager og isvafler med vatkugler. Det kræver blot en lille smule hvid vat før man har en lille kugle af is. Lav selve vaflen med lidt pap, så har man hurtigt en flot isvaffael hvor selve isen er lavet af en vatkugle. Vat gør det også nemt at lave fluffy kager og muffins.   Nu vi er ved man, så er det oplagt at bruge vat-kugler til ris. Vat kugler er derfor perfekte til at lave fake sushi stykker. Brug vatkugler som ris og brug forskellig farvet filt eller fleece som fisk eller pynt.  Mangler du lidt hurtigt pynt til halloween? Så kan du hurtigt lave nogle flotte spøgelser af vat..

Dette var blot et lille udpluk af ideer hvor du kan bruge dine vatkugler