Vatartikler

Her kan du vælge blandt flere modeller af vatartikler til dekoratin og pynt. Køb blandt andet billige vatæg eller vatkugler, som kan bruge til mange forskellige former for dekoration - borddekoration, blomsterdekoration mv. Vatkugler kan også anvendes til figurfremstilling. Du kan finde de populære vatartikler i flere størrelser og former. Du kan derfor tilpasse det til lige det projekt du har i tankerne. Du kan både købe kugler og æg i enkeltvise størrelser, men også som samlede sortimenter, hvor du sparer lidt ved at købe størrelserne sammen. Alt er normalvis lagervarer, og kan derfor leveres hurtigt fra dag til dag.

Vatkugler er noget vi alle nok har beskæftiget os med på et eller andet tidspunkt som børn. Kuglerne har altid været meget brugt indenfor kreative hobbyideer, og kan  anvendes i mange forskellige projekter. Til figurfremstilling kan du selv dekorere en vatkugle med et sødt ansigt og lave en fin syet, strikket eller hæklet krop f.eks.
Du kan også dekorere vatkuglerne med enten maling eller decoupage, og bruge dem som søde ophæng i vinduet eller på børneværelset. Du kan altid finde masser af maling og lignende til dekoration i vores gruppe med maling og farver.

Ellers er det helt store hit til påske vores vatæg. Æggene kan bruges som de er, og er søde og naturlige i udseendet. Ellers kan de pyntes med påskens flotte pastelfarver eller papir med påskemotiver på. Leder du efter andre dekorationsartikler til påske, kan du også få fjer i alverdens størrelser og farver, som giver din dekoration en ekstra dimension.