Vatæg

Her er der vatæg i flere størrelser. De sælges i poser med en størrelse eller i poser med flere blandede størrelser. Du kan både købe hvide vatæg og vatæg i farver. Det er dog kun farven gul, du kan købe dem i, idet æggene oftest bruges ifm. Påske. Ved køb for lidt større beløb er der fragtfri levering og ellers har vi en billig fragt. Grafical.dk har mange praktiske hobbyartikler til de kreative personer.

Den mest populære størrelse indenfor vatæg er et hvidt æg i vat på 28 x 40 mm. Vi har dog også små vat-æg på kun 10 x 12 mm samt store æg på 35 x 47 mm. Du kan se hele udvalget herunder.

Udover vatæg sælger vi også vatkugler til hobbybrug og dekoration.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du direkte besked, når der er udsalg på kugler og æg i vat og tilbud på vatæg og andre Påske pynteting.

På Grafical.dk kan du også købe andre typer æg end vatæg. Vi har bl.a. et rigtig stort udvalg af flamingo æg i forskellige størrelser.

Til påske kan du lave sjove figurer ud af vatæg eller vatkugler. Du kan sætte dem ovenpå en lille urtepotte, som agerer kroppen, og så kan du bruge vatæg som hovedet på en påskehare, hvor du så dekorerer æg med farve og påsætter kanintænder, øjne og kaninører.

De runde vatkugler egner sig til at være hoved på en påskekylling, hvor du så limer et næb, og øjne på samt maler vatkuglen gul.