Fjer og fjerboa

Fjer natur assorteret - 144 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Dun, Fjer og fjerboaer til billige priser, finder du her. Vælg imellem farver som natur, hvid, pink, gul, grøn, blå og mange flere. Fjer og dun fås i flere forskellige størrelser. Store fjer til indianerfjer eller små dun til dekoration.  Hos Grafical finder du alt indenfor hobbyartikler. F.eks vores billige dun og fjer, som kan bruges til mange forskellige hobbyprojekter.

Går du efter et naturligt look, kan du købe vores flotte perlehønsefjer. Fjerene har flotte forskellige aftegninger, og er i rigtig god kvalitet.

Lav f.eks. en pyntet krans af grene pyntet med perlehønsefjer.

Du kan også lave farveglade æg, pyntet med farverige dun.

Handler du for en institution, tilbyder vi også fjer i større sortimenter hvor der er masser af penge at spare! Få flotte indianerfjer i assorterede farver, som børnene vil elske.

Både dun og fjer findes i mange flotte farver, som grøn, blå, lyserød, gul rød, orange mm.

De fleste af vores dun er kalkun dun, herudover kan du købe billige gåsefjer, hønsefjer, andefjer, strudsefjer og påfuglefjer. Fjerboaer til udklædning har vi også.

Valgmuligheder er der nok af! Så når du skal bruge fjer og dun til påskeæg, påskekyllinger, dekorationer, engle med fjervinger i julen, eller flot pynt på et fastelavnsris, så finder du alt til billige priser, og hurtig levering.

Til påske kan du også få vat-æg til påske - se hele udvalget af vatartikler her