Kurve

Kurve, bokse og kasser til opbevaring ✓ Stort udvalg af opbevaringskasser plast og kurv med låg ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Kurve + Plastkasser med låg + Kurv til opbevaring

Køb kurve, kasser til opbevaring og bokse billigt online på Grafical.dk. På webshoppen finder du altid et stort udvalg og masser af gode tilbud på en kurv med låg eller opbevaringskasser plast. Vi leverer plastkasser og kurve til opbevaring hurtigt direkte til din adresse uanset om du handler plastik kasser som privatperson eller for en virksomhed, institution eller skole. Vi er kendt for vores gode kundeservice og har over 10.000 Trustpilot anmeldelser. Vi har flere små kurve som ville egne sig godt som kurv til tøjklemmer.

Hvad skal du bruge din kurv til?

Vi sælger både kurve med låg, små kurve i flet, indkøbskurve og vasketøjskurv. Du finder lige den kurv, der opfylder dit behov her i vores store udvalg af plast kasser til rumdeler eller en stor kurv til dit vasketøj. I søndags kørte vi vores ældste søn på efterskole, og der havde vi medtaget opbevaring kasser til at køre ind under hans seng dernede også kaldet en bedroller. Derhjemme har vi en kælder, som ikke er isoleret og opvarmet, og derfor godt kan være lidt fugtig. Vi har derfor brug for nogle kasser opbevaring med låg såsom plastikkasser, så tøjet eller indholdet ikke bliver mulet eller ødelagt af fugt.

Opbevaringskasser plast

På kontoret har vi et par depoter, som vi bruger til emballage, kontorartikler, kaffe og it tilbehør m.v. Uden en kurv, kan det nemt komme til at rode rigtig meget på sådan et depot, og derfor købte vi nogle små kurve til batterier og kontorartikler samt en stor opbevaring kasse til at putte ledninger, mus, tastaturer, kabler og stik ned i, så de ikke lå og flød på hylder i reolen. Vi har også klodskasser, som vi bruger ligeledes til lidt mindre ting. Plast opbevaring med låg er rigtig godt til at sikre dine ting især mod fugt men også bare en god måde at rydde op på legetøj. Så køb nogle store opbevaringskasser eller kurve opbevaring flet, og få styr på rodet.