Flyttekasser

Flyttekasser til billige priser. Vælg mellem flere modeller i foreskellige størrelser og pap-tykkelser.Disse flyttekasser er perfekte til opbevaring og transport af dine ting. Står du og skal flytte snart og har glemt alt om det praktiske? Der har været så meget andet i dit hoved at du har glemt alt om du du skulle ud og have nogen billige og holdbare flyttekasser? Her kan du købe dine flyttekasser billigt og få hurtig levering.

Tip: De angivne mål på vores flyttekasser er de indvendige mål

Slip for at slæbe flyttekasser hjem
Få dine flyttekasser leveret nemt og billigt lige til døren, når du bestiller på Grafical.dk. Så slipper du for at skulle hente dine flyttekasser Silvan og slæbe dem hele vejen hjem, eller forsøge at få plads til dem i bilen. Online køb af flyttekasser via Grafical.dk er hurtigere og langt mindre besværligt.

Har du brug for at få lukket dine flyttekasser på en ordenlig måde?
Så kan vi anbefale dig at kigge på vores pakketape. Hvis du gerne vil have ekstra beskyttelse til dine ting under flytningen af dine ting kan vi anbefale at du kigger på flamingobeskyttelse eller boblefolie.

Søger du et alternativ til opbevaring i flyttekasser?
Nogle bruger deres flyttekasser til at opbevarer ting i på loftet, i kælderen eller garagen. Nogle ting såsom tøj kan dog godt blive skadet af fugt eller komme til at lugte grimt, hvis de bliver opbevaret i en almindelig flyttekasse i længere tid. Der kan det være en bedre løsning at vælge Smartstore plastikkasser med låg som alternativ til flyttekasser.