Vaskeservietter, vaskeklude

Her finder du blandt andet billige skumklude, papirvaskehandsker, stativer til vægophængning eller vådservietter til at sengebade patienter. Engangs papir håndklæder, kan bruges til at tørre af med efterfølgende. Hele sortimentet her på webshoppen, kan bestilles af både privat og offentligt handlende. Du kan finde et kæmpe udvalg af kontorartikler, rengøring, catering, it-tilbehør, emballage og hobbyartikler.

Både ude og hjemme er det naturligt, at have diverse artikler, til at vedligholde både den personlige hygiejne, samt miljøet omkring os. Hertil kan det være let og enkelt, at sortimentet af vaskeklude og vaskeservietter, som du her har klikket dig ind på.

Både vaskeklude og vaskeservietter er beregnet til engangsbrug, og du slipper derfor for efterarbejdet med vask af både klude og håndklæder. I vuggestuer og børnehaver er engangsvaskekludene fast inventar ved puslebordet. Vaskekludene er af skum, og er derfor bløde for huden, når de fugtes. Som tilbehør findes der flere stativer til ophæng, så vaskekludende kan placeres tæt på puslebordet.

Til institutioner for de ældre, kan du købe billige vaskehandsker eller vådservietter. Ofte kan der måske være en længere periode, hvor beboeren måske ikke har mulighed for et rigtigt bad, og derfor har brug for, at blive vasket i sengen. Efter vasken kan du også anvende vores papirhåndklæder, til at tørre overskydende vand af med. Se blandt andet vores udvalg af vaskefade til vand og sæbe.

Udover produkter til den ydre kropslige hygiejne, kan du også her på webshoppen, benytte dig af vort store udvalg af produkter indenfor mundpleje. Her finder du bl.a. tandpasta, tandstikker, tandbørster mm., både til børn og voksne.