Spritservietter | Desinfektionsservietter

Stort udvalg af Spritservietter og Desinfektionsservietter ✓ Tilbudspriser på sprit servietter ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Desinficerende servietter Eco Bac - 900 stk
Før DKK 10.319,00
Skaffevare

Forventet: 05-05-2023

Spritservietter | Desinfektionsservietter » Super priser

Køb desinfektionsservietter og spritservietter online hos Grafical.dk og få dine sprit servietter leveret til døren - nemt, hurtigt, sikkert og frem for alt billigt. Her i kategorien finder du både spritservietter og desinfektionsservietter til hænder og overflader. Bemærk at desinficerende servietter til overflader ikke bør bruges på huden. Se det store udvalg af billige spritservietter og desinfektionsservietter til gode priser lige her på siden.

Sprit servietter og desinfektionsservietter til hænder

Vores udvalg af sprit servietter til desinficering af hud og hænder er omfattende. Med en serviet er det ofte nemmere at få fordelt spritten over hele håndfladen og renset hænderne bedre end det er med flydende håndsprit. Desinfektionsservietter og spritservietter kommer bl.a. i en lille pakke, de er nem at have med på farten. Så kan du f.eks. desinficere dine hænder før og efter spisning, eller inden du tager mundbind på. Vi har også større spande med spritservietter der er velegnede til at have stående på f.eks. et kontor, et lager eller i en skole, hvor mange folk kommer og går og har brug for sprit servietter til at desinficere deres hænder. Med spritservietter til hænder er du altid sikker på, at have så rene hænder som muligt. Undgå bakterier og smitte med desinfektionsservietter til hænder fra Grafical.dk. Bestiller du spritservietter eller desinfektionsservietter i dag, leverer vi indenfor 3 hverdage, hvis varen er på lager ved bestilling. Køb dine desinfektionsservietter inden det er for sent. Altid bedste priser på overfladedesinfektion servietter hos Grafical.dk.

Se vores store udvalg af isopropylalkohol spritservietter.

Desinfektionsservietter og spritservietter til rengøring

Foruden desinfektionsservietter til hænder, er der også et stort udvalg af desinficerende servietter til rengøring i vores sortiment. Sprit servietter er praktiske når der f.eks. lige skal tørres en bordoverflade ren, eller hvis et håndtag ofte skal desinficeres. Desinfektionsservietter til overflader er super smarte, hvis du eksempelvis har flere møder med forskellige personer samme sted. Så kan man lige tørre overfladerne af med en spritserviet inden den næste person kommer ind, så hygiejnen er i top.

Sprit servietter til desinfektion af overflader

Som nævnt før, er det vigtigt at man ikke bruger desinfektionsservietter overflade til hænderne, da denne type sprit servietter ikke indeholder samme former for sprit. Derfor skal spritservietter til overfladedesinfektion udelukkende bruges til formålet, at afspritte overflader, og derefter kan man så bruge håndsprit eller håndsprit gel til hænderne. Husk altid at komme brugte desinfektionsservietter og spritservietter i en skraldespand. Gerne en af slagsen med låg.

Billige desinfektionsservietter

Er du på udkig efter udsalg på desinfektionsservietter? Hvis du leder efter gode tilbud på desinfektionsservietter til overflader er du kommet til det rette sted. Vi har ikke alene faste lave priser på vores desinfektionsservietter til overflader - vi har også ofte tilbud på dem. Vil du sikre dig, at du ikke går glip af et godt tilbud på desinfektionsservietter til overflader, kan du altid skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Spørgsmål til desinfektionsservietter og spritservietter

Har du nogle spørgsmål til vores mange spritservietter? Er du eksempelvis i tvivl om, hvorfor man ikke må bruge desinfektionsservietter til oveflader på hænderne, eller er det noget helt andet, du gerne vil vide om sprit servietter? Så kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice. Så vil de forsøge at hjælpe dig med alt omkring spritservietter og desinfektionsservietter. Få hygiejnen i top - både på hænder og overflader - med vores desinfektionsservietter og spritservietter til super gode priser.

Spritservietter FAQ

Her ses ofte stillede spørgsmål til vores spritservietter. Har du flere spørgsmål til sprit servietter, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på 97407644 eller maile på grafical@grafical.dk.

Hvad er spritservietter?

Desinfektionsservietter er små servietter der indeholder sprit. Spritservietter kommer ofte i en dåse eller i en æske. Ofte er fungerer beholderen som en dispenser, hvor det er let at tage sprit servietter op fra en sprit serviet ad gangen.

Hvor kan jeg købe spritservietter?

Du kan købe spritservietter og desinfektionsservietter på Grafical.dk i et stort udvalg. Vi har masser af sprit servietter til super priser og hurtig levering.

Kan jeg bruge sprit servietter til ansigtet?

Desinfektionsservietter kan bruges på huden, men det anbefales ikke at man bruger dem til ansigtet, da de indeholder sprit, som kan være til gene for øjnene. I stedet for sprit servietter, så tag i stedet et kig på vores varegruppe til ansigtsservietter.

Hvad kan sprit servietter bruges til?

Spritservietter er fremragende til desinfektion af hænder og overflader. Desinficerende servietter såsom sprit servietter er samtidig en meget nem måde at opnå en god hygiejne på.