Spritservietter | Desinfektionsservietter

Desinfektionsserviet Eco Bac - 150stk
Før DKK 1.229,55
DKK 1.045,12 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 06-01-2021

Køb desinfektionsservietter og spritservietter online hos Grafical og få dem leveret til døren - nemt, hurtigt, sikkert og frem for alt billigt. Her i kategorien finder du både spritservietter og desinfektionsservietter til hænder og overflader. Bemærk at desinficerende servietter til overflader ikke bør bruges på huden.

Spritservietter og desinfektionsservietter til hænder

Vores udvalg af servitter til desificering af hud og hænder er omfattende. Med en serviet er det ofte nemmere at få fordelt spritten over hele håndfladen og renset hænderne bedre end det er med flydende håndsprit. Desinfektionsservietter og spritservietter kommer bl.a. i en lille pakke, de er nem at have med på farten. Så kan du f.eks. desinficere dine hænder før og efter spisning eller inden du tager mundbind på. Vi har også større spande med spritservietter der er velegnede til at have stående på f.eks. et kontor, et lager eller i en skole, hvor mange folk kommer og går og har brug for at desinficere deres hænder.

Desinfektionsservietter og spritservietter til rengøring

Foruden desinfektionsservietter til hænder, er der også et stort udvalg af desinficerende servietter til rengøring i vores sortiment. De er praktiske når der f.eks. lige skal tørres en bordoverflade ren, eller hvis et håndtag ofte skal desinficeres.

Husk altid at komme brugte desinfektionsservietter og spritservietter i en skraldespand. Gerne en af slagsen med låg.