Colortime Tusch

Colortime Tusch 5 mm brun 12stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
På Grafical's webshop finder du rigtig mange spændende farveredskaber. I denne gruppe har vi vandbaserede tuscher i alle regnbuens farver fra mærket Colortime til gode priser og med hurtig levering.
Vi har de velkendte dobbelt tuscher som er vandbaserede og har en rigtig god holdbarhed. De har en tusch i hver ende, en tyk og en tynd. Det er smart, hvis man gerne vil variere, at man har to muligheder i samme tusch.
Colortime tuscherne findes både i 2mm og i 5 mm. De har en kraftig dækkeevne og har et ventileret sikkerhedslåg. Du kan også købe dem i pakker eller med opbevaringsholder til. Det er meget praktisk til fx institutioner, hvis det er børn der skal bruge dem. Så skal de ikke sidde og putte låg på hele tiden, og ramme fingrene med tuschen, fordi de rammer ved siden af :-D
Hvis du elsker at dekorere og godt kan lide malebøger, har vi fået de moderne anti- stress malebøger, som voksne kan male i. Det virker meget afstressende og de er blevet yderst populære når man skal koble lidt af fra den travle hverdag med fx arbejde, træning og børn. Der er flere forskellige slags, og bøger hvor de er med ekstra kraftige sider, så tuschen ikke så let går igennem.
Har du brug for noget godt papir at tegne på, er det også noget vi kan klare.
Vi har naturligvis også mange andre slags farver fra andre mærker på siden. Så lad bare kreativiteten stikke af med dig, og underhold dig selv eller dine børn med vores store udvalg af farverige redskaber til billige penge.