Toiletrulleholder

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af toiletrulleholder. Vælg mellem plast eller metal, til 1 eller flere toiletruller. Vælg mellem mange forskellige designs. Her finder du også toiletpapirholder både til at stille på gulvet eller til vægmontering. Toiletrulleholder fås i mange design og kan indeholde både 1 eller flere ruller toiletpapir. Vi forhandler mærkerne Brabantia, SmartOne, Katrin, Tork, Abena, Neutral, Mercury, Kimberly Clark og Wesco, udvalget er stort og det samme er udvalget af mærkerne. Nogle toiletrulleholdere fås i stål og andre i plastik. Vi har farverne sort, hvid, blå, stålgrå og sølv. Grafical sælger dispenserne til aller laveste pris.

Anskaf dig en toiletrulleholder, det er en super smart måde at have toiletpapir hængende på væggen på, og det bliver ikke fyldt med unødvendige bakterier. Du rører kun det du selv skal bruge hvilket også øger hygiejnen for toiletpapiret. En toiletpapirholder er en smart og enkel måde at have hygiejnisk toiletpapir på.

Toiletpapiret der passer til de fleste toiletrulleholder. At finde det rigtige toiletpapir kan være svært, men hos os er vi altid klar på at hjælpe. Du kan selv altid kigge under "tilhørende varer" under beskrivelsen på dispenseren. Der finder du ofte en masse numre, som er ting der passer til den varer du har fundet. Hvis du synes det bliver for besværligt, kan du altid kontakte os.

Dispenser til toiletpapir i ark - billigt. Hvis du ønsker at spare på toiletpapiret, således at folk der benytter en toiletpapirholder kun tager det der er nødvendigt og ikke bruger for meget, så er en dispenser til toiletpapir i ark et godt alternativ til en toiletrulleholder. Det sikrer god hygiejne og besparelse på brugen af toiletpapir.