Toiletrulleholder

Toiletrulleholder til udsalgspriser. Toiletpapirholder i flere forskellige varianter. ✓ Super kvalitet ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Toiletrulleholder » Stort udvalg af toiletpapirholder

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af toiletrulleholder. Vælg mellem plast eller metal, til 1 eller flere toiletruller. Vælg mellem mange forskellige designs. Her finder du også toiletpapirholder både til at stille på gulvet eller til vægmontering. Vi forhandler mærkerne Brabantia, SmartOne, Katrin, Tork, Abena, Neutral, Mercury, Kimberly Clark og Wesco, udvalget er stort og det samme er udvalget af mærkerne. Nogle toiletrulleholdere fås i stål og andre i plastik. Vi har farverne sort, hvid, blå, stålgrå og sølv. Grafical.dk sælger dispenserne og fritstående toiletrulleholder til laveste pris.

Den perfekte toiletrulleholder til dig

Anskaf dig en toiletrulleholder, det er en super smart måde at have toiletpapir hængende på væggen på, og det bliver ikke fyldt med unødvendige bakterier. Du rører kun det, du selv skal bruge, hvilket også øger hygiejnen for toiletpapiret. En toiletpapirholder er en smart og enkel måde at have hygiejnisk toiletpapir på.

Du finder mange forskellige toiletrulleholder design her på siden. Det kan være alt fra de kendte, der hænger på væggene, til super smarte toiletrulleholder på fod som kan stå på gulvet. Det smarte med en toiletrulleholder til gulv, er at den er super nem at flytte, når man gør rent, og den er også nem at udskifte. Vil man hellere have en anden toiletrulleholder gulv, er det bare at smide den gamle ud og få fat i en anden.

Du kan også få wc papirholder i forskelligt materiale. Nogle er lavet af plast eller metal, men man kan også få en helt ny toiletrulleholder messing. Så du kan faktisk få din toiletholder i præcist det materiale, der passer bedst til dit badeværelse. Der er masser af muligheder for smarte wc rulle holder hos Grafical.dk.

Hos Grafical.dk kan du også finde toiletrulle holder i forskellige farver. Oftest finder man en holder til toiletpapir i mere neutrale farver, da de passer ind på næsten alle badeværelser. Så har på siden finder du toiletrulleholder sort og toiletrulleholder hvid, samt den naturlige grå eller sølv farve som stålet giver.

Husk papiret til din toiletrulleholder

Toiletpapiret der passer til de fleste toiletrulleholder. At finde det rigtige toiletpapir kan være svært, men hos os er vi altid klar på at hjælpe. Du kan selv altid kigge under "tilhørende varer" under beskrivelsen på dispenseren. Der finder du ofte en masse numre, som er ting der passer til den varer du har fundet. Hvis du synes det bliver for besværligt, kan du altid kontakte os. Du finder naturligvis også almindeligt toiletpapir til dine toiletpapir holder hos Grafical.dk.

Her på siden kan du også finde toiletrulleholder til flere ruller så du ikke behøver at skifte dispenseren så tit. Du kan få en, der kan holde op til 4 ruller toiletpapir på en gang, hvilket må siges at være rigtig smart. Det er nemt at se, hvornår den er ved at løbe tør, og toliletrullerne er super nemme at udskifte. Du kan købe denne hvid toiletrulleholder til rigtig gode priser lige her på siden.

Dispenser til toiletpapir i ark - billigt. Hvis du ønsker at spare på toiletpapiret, således at folk der benytter en toiletpapirholder kun tager det der er nødvendigt og ikke bruger for meget, så er en dispenser til toiletpapir i ark et godt alternativ til en toiletrulleholder. Det sikrer god hygiejne og besparelse på brugen af toiletpapir.  

Danmarks bedste tilbud på toiletrulleholder

Om du skal have en toiletrulleholder til væggen eller en toiletrulleholder stående er helt op til dig. Vi har altid super priser på vores mere end 50.000 produkter her på shoppen. En stående toiletrulleholder er blevet mere og mere populært, da man kan sætte ekstra toiletruller i denne på gulvet, så gæsterne ikke skal være bekymret for at løbe tør. Du kan købe disse toiletpapirholder fritstående til Danmarks bedste priser lige her.

Har du spørgsmål til vores toiletrulleholder sidder vi klar til at hjælpe dig. Grib telefonen eller skriv en mail til os, og vi hjælper dig med dine toiletrulleholder spørgsmål hurtigst muligt. Du kan også tilmelde dig Grafical.dk's nyhedsbrev for at få de optimale tilbud på din næste toiletrulleholder. Du finder de billige toiletpapirholder sort og i hvid lige her på siden. Husk også at opret dig som bruger, så du optjener 5% bonus på alle din ordrer. Så kan din næste toilet holder nemlig blive endnu billigere. Du finder det store udvalg af toiletrulleholder til super priser lige her. Bestiller du en toiletrulleholder, der er på lager, leverer vi indenfor 1-3 hverdage.