Jumboruller midi

Hos grafical.dk har vi et stort udvalg af jumbo ruller
til aftørring indefor industri.
Nogle af modellerne er i kraftift Textil så de tåler opvridning i vand. Jumboruller er det hygiejniske alternativ til flergangsklude. Jumboruller i midi er vores toiletpapir til vores jumborulle dispenser som vi har i stort udvalg. Midi er den mellemste størrelse. Mini er den mindste størrelse og Maxi er den største, dog forhandler vi ikke denne størrelse her på siden. Hvis du ønsker en mindre jumboruller har vi her på siden størrelse mini jumborullen i mini er mindre i diameter.

Forskellen på håndklæderuller og jumboruller er, at håndklæderuller er bredere end jumboruller. Håndklæderuller har næsten samme størrelse, som almindeligt køkkenrulle. Håndklæderuller kan du også få i størrelsen midi og mini. Håndklæderuller i størrelsen midi - stort udvalg.

Jumborullerne i størrelsen midi fås i 1-lags og 2-lags papir. Du skal dog bemærke at der er forskellig diameter på jumborullerne i størrelsen midi. Diameterne er 23,50, 23,80, 24,50, 24,80, 25, 25,50, 26, 26,50 27 og 27,50, derfor er det vigtigt at tjekke efter, så du ikke får ruller hjem der ikke passer.

Jumborullerne bruges tit på offentlige toiletter, da de indeholder mere papir end almindelige toiletruller. Derfor skal de heller ikke udskiftes så ofte, hvilket er smart så man ikke skal ud på toilettet hele tiden og skifte. De bruges også, da det er lettere at doserer den rigtige mængde, så kunder eller gæster ikke bruger mere end højest nødvendigt.