Toiletpapirholder

Hos Grafical.dk har vi et udvalg af toiletpapirholder. Vælg mellem plast eller metal, til 1, 2, 3 eller 4 ruller. Vælg mellem mange forskellige designs. Her finder du også toiletrulleholder til at stille på gulvet eller til vægmontering. Dispensere til toiletpapir. Disse toiletpapirholdere fås i mange design og kan indeholde både 1, 2, 3 og 4 ruller toiletpapir. Vi forhandler mærkerne Brabantia, SmartOne, Katrin, Lotus, Tork, Abena, Mercury, Neutral, Kimberly Clark og Wesco, udvalget er stort og det samme er udvalget af mærkerne. Nogle toiletrulleholdere fås i stål og andre i plastik. Vi har farverne sort, hvid, blå, stålgrå og sølv. Grafical sælger toiletpapirholder til faste billige priser og vi har ofte mange gode tilbud.

En toiletpapirholder er en super smart måde at have toiletpapir hængende på væggen på, og wc-papiret bliver ikke fyldt med unødvendige bakterier. Du rører kun det du selv skal bruge hvilket også øger hygiejnen for toiletpapiret. En toiletrulleholder er en dekorativ og enkel måde at have hygiejnisk toiletpapir på.

Toiletpapiret der passer til de fleste toiletpapirholder. At finde det bedste toiletpapir kan være svært, men ved os er vi altid klar på at hjælpe. Du kan selv altid kigge under "tilhørende varer" under beskrivelsen på dispenseren. Der finder du ofte en masse varenumre, som er wc papir der passer til den toiletpapirholder du har fundet. Hvis du synes det bliver for besværligt, kan du altid kontakte os.

Dispenser til toiletpapir i ark - billigt. Hvis du ønsker at spare på toiletpapiret, således at folk der bruger en toiletpapirholder kun tager det der er nødvendigt og ikke bruger for meget, så er en dispenser til toiletpapir i ark et godt valg. Det sikrer en god hygiejne og besparelse på brugen af toiletpapir.