Slush Ice

Slush ice online. Stort udvalg af slush ice koncentrat til gode priser ✓ Over 50.000 varer ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Slush ice » Køb slush ice saft til lave priser

Køb alt du skal bruge til slush ice og slush ice maskine online på Grafical.dk. Se vores store udvalg af saft til slush ice og andre billige produkter til servering af slush ice. Hos os kan du købe billige smagsvarianter af slush ice saft, vælg blandt andet mellem ananas, æble, Jolly Cola, ice blue og hindbær.

Din egen slush ice opskrit

Vores mange slags saft til slush ice giver gode muligheder for at blande smagsvarianterne, så du får en unik kop slush ice. De store dunke med slush ice koncentrat rækker langt, så du kan nå at prøve rigtig mange kombinationer og slush ice opskrifter, før du løber tør. Vi har hurtig levering med en meget kort ventetid. Grafical.dk er klar med alle de produkter, du skal bruge til din hjemmelavet slush ice.

Slush Ice Saft

Bliver du ikke også altid i godt humør, når du ser maskinerne med slushice stå og køre henne i hjørnet? Slush ice saft er en essentiel ingrediens i fremstillingen af slush ice, den populære frosne drik, som er elsket af både børn og voksne. Denne farverige og forfriskende drik er en sommerfavorit og findes ofte på festlige begivenheder, i forlystelsesparker, ved stranden, og i mange caféer og barer.
Hos Grafical.dk har vi alt du skal bruge til at løfte humøret til din næste fest! Om det er til den næste fødselsdagsfest eller til en hyggelig aften derhjemme, har vi billig slush ice saft til din slush ice maskine, der tager din aften til det næste niveau. Vi har mange forskellige varianter af scoop slush ice til billige penge og prisgaranti. Med vores store udvalg har vi helt sikkert noget til enhver smag. Alle vores produkter er uden azofarvestoffer.

Slush ice saft kan også bruges til at lave andre frosne drikkevarer, som frosne cocktails eller mocktails. Den kan endda bruges i desserter, som en smagsgiver i is eller som en farverig topping til isdesserter.

Sådan laver du Slush Ice med Slush Ice saft

Koncentration: Forholdet mellem saft og vand kan variere, men en typisk blanding er en del saft til fem dele vand. Det præcise forhold kan justeres afhængigt af ønsket sødme og smagsintensitet.
Maskinen: Når saften er blandet med vand, hældes den i slush ice-maskinen. Maskinen køler blandingen ned til under frysepunktet, mens en omrører sikrer, at iskrystallerne forbliver små, hvilket skaber en blød og jævn tekstur.
Servering: Slush ice serveres normalt i en kop, et bæger eller et glas og kan pyntes med frugt, slikstrøssel, eller endda et lille papirparaply for en festlig effekt.

Køb scoop slush ice koncentrat online

Vi har alle de produkter, du skal bruge til din hjemmelavede slush ice drinks. Alt fra engangkopper, som bruges til slush ice kop. Sugerør kan købes her i vores online shop, så du aldrig misser en servering til dine gæster. Her får du alle de produkter, du skal bruge! Hvis du er interesseret i at vide hvor mange kalorier i slush ice, så kan du se kcal på etiketten af det enkelte produkt. Hvor mange kalorier der er i, afhænger nemlig af, hvilken slags saft til slush ice du køber. Kcal ligger på omkring 300 kcal pr. 100 ml.

Rensning af Slush Ice Maskine

Når det er tid til pause fra slush ice saft, har vi alt du skal bruge til at gøre din slushicemaskine ren igen. Vores rørrensesæt vil hurtigt og nemt fjerne det sidste slush ice koncentrat og gøre din slushice maskine så god som ny. Så er du hurtigt klar til den næste fest uden at skulle bekymre dig om en bøvlet rengøring eller en stor opvask. Vi anbefaler altid at du jævnligt rengør din slush ice saft maskine, så den ikke bliver uhygiejnisk.

Når festen engang slutter og det er tid til oprydning, er det nemt at smide alle engangskopper og slush ice sugerør i plastposer og sække. På den måde sparer du masser af tid uden at gå på kompromis med festen.

Har du brug for andet end slush ice drink?

Mangler du også andre kolde drikkevarer til din fest? Vi sælger blandt andet også kildevand, så ingen af dine gæster går tørstige hjem. Og hvis festen slutter senere eller dine gæster har lyst til en varmere drik, kan vi også tilbyde et stort udvalg af kaffe til billige penge! Så er du i hvert fald helt sikker på, at alle dine gæster går hjem med højt humør.

Fordelen ved at købe slush ice saft online hos Grafical.dk, er at du får leveret alle dine produkter direkte til døren. Det er nemt og hurtigt, og skulle du være i tvivl om noget, sidder vores fantastiske kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at give dig en god oplevelse med at handle på internettet.

Hvordan laver man slush ice?

Når du skal lave scoop slush ice maskine, så skal du placere maskinen et stabilt sted, hvor den for luft omkring, da den afgiver varme, når den er tændt. Så skal du placere drypbakkerne, så du undgår at få saft på gulvet, da det kan være ret klistret. Derefter sætter du strøm til maskinen og laver dit blandingsforhold. Det mest almindelige blandings forhold er 1:4, dvs. at du kan bruge to liter scoop sluch ice saft, som blandes op med 8 liter vand.

Slush ice FAQ

Vores kundeservice sidder hver dag klar ved telefon og email for at besvare dine spørgsmål om f.eks. slush ice saft. Men for at gøre det lidt hurtigere for dig, har vi nedenfor samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål om slush ice, som vores kundeservice bliver stillet. Finder du ikke svar på dit slush ice saft relaterede spørgsmål nedenfor, eller har du andet, du har brug for råd og vejledning om, så er du naturligvis velkommen til at sende os en email eller give os et ring.

Hvad er slush ice?

Slush ice er en iskold drik af koncentrat og is. Ved nedkøling af væsken begynder det at krystallisere, men fordi slushicemaskinen rører rundt i det hele tiden, fryser det ikke til is.

Kan man bruge saftevand i en slush ice maskine?

Konsistensen i slushice er afhængig af sukkerindholdet i koncentratet. Derfor kan du ikke bruge almindelige saftevand fra supermarkedet. Kig hos os, vi har et kæmpe udvalg af smagsvarianter.

Hvor lang tid tager det at lave slush ice?

Det kommer an på maskinen. Da der er mange faktorer der kan spille ind, kan det tage op til 2 timer, før det er drikkeklart.

Hvor kan jeg købe slush ice?

På Grafical.dk har vi et stort udvalg af koncentrat til at lave slush ice af og vi har garanteret også din favorit.

Hvordan anvendes slush ice saft til at lave slush ice?

Slush ice saft er en særlig type sirup, der er designet til at blive blandet med vand og is i en slush ice-maskine. Saften indeholder smagsstoffer, farvestoffer og ofte sukker, der giver slush icen dens karakteristiske smag og farve. For at lave slush ice blandes saften med vand og is i de specifikke forhold, der er angivet af maskinens producent eller saftens etiket, og derefter fryses blandingen under omrøring, så den får en slushet konsistens. Resultatet er en forfriskende, halvfrossen drik, der er populær især i varmt vejr.