Slush Ice

Slush ice online. Stort udvalg af slush ice til gode priser ✓ Over 50.000 varer ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Slush ice » Køb slush ice til lave priser

Køb alt du skal bruge til slush ice og slush ice maskine online på Grafical.dk. Se vores store udvalg af saft til slush ice og andre billige produkter til servering af slush ice. Hos os kan du købe billige smagsvarianter af slush ice saft, vælg blandt andet mellem ananas, Jolly Cola og hindbær.

Din egen slush ice opskrit

Vores mange slags saft til slush ice giver gode muligheder for at blande smagsvarianterne, så du får en unik kop slush ice. De store dunke med slush ice koncentrat række langt, så du kan nå at prøve rigtig mange kombinationer og slush ice opskrifter, før du løber tør. Vi har hurtig levering med en meget kort ventetid. Grafical.dk er klar med alle de produkter, du skal bruge til din hjemmelavet slush ice.

Slush Ice Saft

Bliver du ikke også altid i godt humør, når du ser maskinerne med slushice stå og køre henne i hjørnet? Hos Grafical.dk har vi alt du skal bruge til at løfte humøret til din næste fest! Om det er til den næste fødselsdagsfest eller til en hyggelig aften derhjemme, har vi billig slush ice saft til din slush ice maskine, der tager din aften til det næste niveau. Vi har mange forskellige varianter af scoop slush ice til billige penge og prisgaranti. Med vores store udvalg har vi helt sikkert noget til enhver smag. Alle vores produkter er uden azofarvestoffer.

Servering af Slush Ice

Vi har alle de produkter, du skal bruge til din hjemmelavede slush ice. Alt fra engangkopper til slush ice sugerør kan købes her i vores online shop, så du aldrig misser en servering til dine gæster. Her får du alle de produkter, du skal bruge!

Rensning af Slush Ice Maskine

Når det er tid til pause fra slush ice saft, har vi alt du skal bruge til at gøre din slushicemaskine ren igen. Vores rørrensesæt vil hurtigt og nemt fjerne det sidste slush ice koncentrat og gøre din slushice maskine så god som ny. Så er du hurtigt klar til den næste fest uden at skulle bekymre dig om en bøvlet rengøring eller en stor opvask.

Når festen engang slutter og det er tid til oprydning, er det nemt smide alle engangskopper og slush ice sugerør i plastposer og sække. På den måde sparer du masser af tid uden at gå på kompromis med festen.

Har du brug for andet end slush ice?

Mangler du også andre kolde drikkevarer til din fest? Vi sælger blandt andet også kildevand, så ingen af dine gæster går tørstige hjem. Og hvis festen slutter senere eller dine gæster har lyst til en varmere drik, kan vi også tilbyde et stort udvalg af kaffe til billige penge! Så er du i hvert fald helt sikker på, at alle dine gæster går hjem med højt humør.

Fordelen ved at købe online hos Grafical.dk, er at du får leveret alle dine produkter direkte til døren. Det er nemt og hurtigt, og skulle du være i tvivl om noget, sidder vores fantastiske kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at give dig en god oplevelse med at handle på internettet.

Slush ice FAQ

Læs de mest stillede spørgsmål om slush ice herunder

Hvad er slush ice?

Slush ice er en iskold drik af koncentrat og is. Ved nedkøling af væsken begynder det at krystallisere, men fordi slushicemaskinen rører rundt i det hele tiden, fryser det ikke til is.

Kan man bruge saftevand i en slush ice maskine?

Konsistensen i slushice er afhængig af sukkerindholdet i koncentratet. Derfor kan du ikke bruge almindelige saftevand fra supermarkedet. Kig hos os, vi har et kæmpe udvalg af smagsvarianter.

Hvor lang tid tager det at lave slush ice?

Det kommer an på maskinen. Da der er mange faktorer der kan spille ind, kan det tage op til 2 timer, før det er drikkeklart.

Hvor kan jeg købe slush ice?

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af koncentrat til at lave slush ice af og vi har garanteret også din favorit.