Colabæger

Colabægre er perfekte til filmhygge. Find gode tilbud på colabæger lige her. ✓ Lav fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Colabægre » Få biografstemningen hjem i stuen

Køb cola bægre hos os. Vælg mellem Pepsi og Cola Cola i størrelserne 30 cl., 40 cl., 50 cl. og 75 cl. Her finder du også låg til alle størrelserne. Bægrene er lavet i pap, som har en PE-belægning på indersiden, således den kan holde til alle former for flydende væske. Det vil også sige, at du sagtens kan bruge den til andet end cola. Lågene der kan købes til bægrene har et kryds i toppen, den er beregnet til sugerør, både sugerør med knæk og uden kan anvendes.

Køb Coca Cola bæger her

Elsker du at gå i biografen? Måske synes du det er lidt dyrt i længden? Det er super hyggeligt at være i biografen. Man sidder i en sal fyldt med mennesker der glæder sig ligeså meget til at se filmen som en selv. Du sidder i bløde stole, og du har måske købt noget slik, popcorn og sodavand, i kiosken i biografen, inden filmen begyndte. Pludselig slukkes lyset og der bliver helt mørkt i salen. Lyden er god og skærmen kæmpe stor.
Nogen mennesker elsker den stemning, mens andre meget hellere vil ligge hjemme i sengen eller i sofaen med en god film, popcorn, sodavand og de mennesker man holder allermest af. Så kan man jo snakke sammen uden dem bagved bliver sure og irriteret på en, man kan grine højt uden det generer nogen.

Colabæger til tilbudspriser

Biografen er specielt kendt for deres cola og popcorn, det køber næsten alle der er i biografen. Det fuldlænder stemning og idealet omkring biografer. Her kan du købe colabæger, så du kan trække en del af biografstemningen hjem i sofaen med veninderne eller kæresten næste lørdag. Har du popcornene, så har vi bægret. Du kan selvfølgelig også købe papbægre til popcornene her på Grafical.dk. Vi har et stort udvalg af de forskellige størrelser - både store og små.