Støvsugerposer

Søger du billige støvsugerposer? Så er du kommet til det rette sted. Hos Grafical har vi et kæmpe udvalg af bl.a. Nilfisk støvsugerposer mfl.
Støvsugerposer, i-Vac, papir
På lager - Levering 1-3 hverdage
TASKI Støvsugerpose til Vento 15 - 7514888
Før DKK 78,48
DKK 66,70 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 10-12-2020

Støvsugerposer til Ronda 200
Før DKK 75,73
DKK 64,37 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 11-12-2020

Få originale støvsugerposer billigt

Søger du billige støvsugerposer? Så er du kommet til det rette sted. Hos Grafical har vi et kæmpe udvalg af bl.a. Nilfisk støvsugerposer og poser til en række andre støvsugermærker.

Hvordan vælger jeg de rette støvsugerposer?

Når du handler støvsugerposer er det vigtigt at du finder en støvsugerpose der passer til lige præcis den type støvsuger du har. Det er dermed ikke nok, at du f.eks. har købt Nilfisk støvsugerposer eller Kärcher støvsugerposer, de skal også passe til præcis den model af støvsuger du har.
Hvis du ikke køber den rette størrelse af støvsugerposer kan du nemlig risikere, at de ikke slutter tæt, så alt det snavs og skidt du suger op med din støvsuger, blot bliver spredt rundt inde i maskinen og eventuelt spredes ud i lokalet igen. Har du derfor f.eks. en Nilfisk Coupe støvsuger, er det vigtigt at du også vælger Nilfisk Coupe støvsugerposer til den og ikke f.eks. støvsugerposer til Nilfisk One.

Vælg originale støvsugerposer

Når du vælger støvsugerposer vil du ofte falde over poser, der er produceret af tredjepartsfirmaer til de store støvsugermærker. Vi anbefaler altid, at du vælger originale støvsugerposer, da du så altid er sikker på, at de passer præcis til din støvsuger. Vi hører ofte fra kunder, der har købt uoriginale støvsugerposer, som de derefter har måttet klippe pap- eller plastikstykket til med en saks, for at den kan passe i støvsugeren.

Har du husket, at vi også sælger andet tilbehør til din støvsuger så som nye mundstykker, støvsugerslanger?