Specialark

Køb billig kork, spejlplast og skrabebilleder til super priser. Se vores udvalg af specialark her. ✓ God kvalitet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Specialark » Spejlplast, kork, træ finer og meget mere

Udover det store udvalg af hobbyartikler, kan du også få flere forskellige specialark, som kan bruges til lidt af hvert. Specialarkene er også at finde i andre materialer end normalt papir. Her kan du finde plastark til både at dekorere med og på. Her finder du blandt andet kork plade som ikke nødvendigvis behøves at bruges som en opslagstavle. Du kan også finde skrabebilleder, som er virkelig hyggelige at bruge sammen med resten af familien. Vi har alle mulige forskellige specialark lige her på siden.

Sådan kan du benytte specialark

Specialark som skrabebilleder er også et hit for de mindste.
Skrabeark er specialark med forskellige figurer og motiver. Arket er helt sort og så er figuren tegnet op med en sølv streg. Når der skrabes på det sorte på arket, vil den sorte farve forsvinde, og inden under vil der dukke flotte neonfarver op, som giver liv til figuren.
Skal det i stedet være et kreativt projekt som både unge og voksne kan give sig i kast med, kan du prøve at kigge på vores flotte malebøger, også kaldet antistress malebøger.

Specialark i forskelligt materiale

Hos Grafical.dk har vi mere end 50.000 produkter, som du frit kan vælge i mellem. Her finder du både billig kork plade, men vi har også rigtig flotte træ finer, som kommer i flere forskellige slags træ. Vores finer kommer i ark og af træsorterne bøg, eg og mahogni, og kan bruges i mange forskellige hobbyprojekter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Grafical.dk i dag, så du altid får besked, når vi har kampagnetilbud på vores mere end 12.000 hobbyartikler. Vi har Danmarks bedste priser på hobbyting!