Snøreringe

Snøreringe til tilbudspriser. Find forskellige slags snøreringe, sejlringe og trykknapper online. ✓ Lav fragt ✓ Hurtig levering ✓ God kvalitet

Snøreringe » Køb billige sejlringe lige her

Snøreringe, som også er kendt som sejlringe bruges til huller til snørebånd, huller i læder eller andet stof. På Grafical.dk er vi stolte af at tilbyde vores kunder høj kvalitet, holdbare og pålidelige snøreringe og sejlringe. Hvis du har spørgsmål om vores udvalg af snøreringe eller har brug for hjælp til at finde den rigtige type ring til dine behov, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe.

Snøreringe

På Grafical.dk finder du snøreringe i forskellige størrelser og farver. Iblandt udvalget finder du også trykknapper, så kan bruges til påsætning på tøj, så to ender kan knappes sammen. Når du køber en snørering, så kan du forinden tilmelde dig vores nyhedsbrev. Som modtager af nyhedsbrevet vil du få alle de gode tilbud og kampagner som vi kører her på webshoppen. Derudover modtager du en rabatkode på 10% som du med fordel kan bruge på dit første køb af sejlringe, snøreringe eller trykknapper.

Hvordan sætter man snøreringe i?

Først og fremmest er det vigtigt at du har det rigtige redskab til montering af snøreringene. Her anbefaler vi at du bruger en fjederpunch. Derudover skal du også være sikker på at du har de rigtige sejlringe der passer til det materiale du skal sætte dem på. Derefter er det super nemt at montere en snørering. Er det en lille sejlring kan du starte med at prikke hul med en strikkepind, så har du lavet et lille snørehul.

Mangler du andre hobbyartikler, så har vi over 12.000 varenumre indenfor hobbyprodukter her på webshoppen. Se det store udvalg i dag.