Passepartout

Køb billig passepartout i karton til rammer med plads til billeder, tegninger eller andre dekorationer her hos Grafical. Passepartout findes i forskellige farver og størrelser. Indramning med passepartout en af de tidligste former for billedpræsentation vi kender til. Indramning med passepartout giver masser af muligheder for at forbedre præsentationen og virkningen af ​​dit billede. Derudover rører billedet ikke direkte glasset, når det rammes med en passepartout ramme.

Du kan også købe passepartout kort i flere størrelser med eller uden guldkant.

Med en ramme med passepartout kan du oprette forskellige slags indstillinger for din kunst. Generelt er placeringen af ​​billedet inden for rammen vigtig for den samlede visuelle effekt og indtryk. Der er flere valgmuligheder, fra en central placering til det gyldne snit.

Husk også at papir er ikke blot papir, og flere af vores produkter er luksus passepartout rammer i fin hammerslået kvalitet. Den fine struktur af overfladen giver produktet et eksklusivt udseende og giver en flot samt effektiv beskyttelse af dine billeder.

Dette var lidt om vores passepartout rammer. Nu skal du blot vælge den rette størrelse som passer til dine behov. Se hele vores store udvalg herunder.

Husk også at se vores store udvalg af karton her

Passepartout ramme
Passepartoutrammer er et super flot og billigt alternativ til almindelige billedrammer. Passepartout rammerne er lavet i karton, hvor du kan vælge mellem flere gramvægte, alt efter det ønskede slutresultat. Jo tykkere kartonen er, jo mere vil det give en form for 3D effekt der hvor kanten kan ses mod billedet. Passepartout rammerne kommer i et hav af størrelser. Blandt andet A3, A4, A5 og A6. Vær dog opmærksom på, når du vælger din passepartout ramme, at der er separate mål for selve rammen og hulstørrelsen inden i den. Du kan købe passepartout rammerne i enkeltvise farver eller størrelser, men kan også tilbydes i større sortimenter.