Passepartout

Passepartout i stort udvalg. Køb passepartout rammer til billige priser ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Passepartout | Billige passepartout rammer online

Køb billig passepartout karton til rammer med plads til billeder, tegninger eller andre dekorationer her hos Grafical.dk. Passepartout findes i forskellige farver og størrelser. I vores udvalg af passepartout rammer finder du rammer passepartout i mange forskellige farver. Vi har alt fra rød, gul og sort ramme med passepartout til rigtig gode priser. Søger du en flot og beskyttende passepartout ramme? Så er du nemlig kommet til det helt rigtige sted. Se det store udvalg af rammer med passepartout til super priser lige her på siden.

Hvad er passepartout?

Passepartout er en type indramning bestående af en tynd plade af papir, bomuld eller lignende, der indsættes i en billedramme mellem rammens glas og motiv. Rammen har et eller flere udskårne huller hvorigennem motivet kan ses. Indramning med passepartout en af de tidligste former for billedpræsentation vi kender til. Indramning med passepartout giver masser af muligheder for at forbedre præsentationen og virkningen af ​​dit billede. Derudover rører billedet ikke direkte glasset, når det rammes med en passepartout ramme. Køb billederammer passepartout hos Grafical.dk til hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med at lave super flotte indramninger.

Er du ofte på udkig efter smarte hobbyprojekter som billederamme passepartout? Så kan du tilmelde dig Grafical.dk's nyhedsbrev, så du altid får besked med de billigste priser. Hver gang vi kører kampagnetilbud - og det gør vi tit - får du besked, så du kan nå at købe for det bedste priser på markedet. Som førstegangstilmelder modtager du ovenikøbet en bonuskode på 10% rabat på alle varer, der ikke i forvejen er nedsat. Du kan derfor altid handle hos Grafical.dk til de bedste priser.

Passepartout giver kunsten mere liv

Med en ramme med passepartout kan du oprette forskellige slags indstillinger for din kunst. Generelt er placeringen af ​​billedet inden for rammen vigtig for den samlede visuelle effekt og indtryk. Der er flere valgmuligheder, fra en central placering til det gyldne snit.

Husk også at papir er ikke blot papir, og flere af vores produkter er luksus passepartout rammer i fin hammerslået kvalitet. Den fine struktur af overfladen giver produktet et eksklusivt udseende og giver en flot samt effektiv beskyttelse af dine billeder. Her på siden kan du finde flere varianter af passepartout efter mål, så du er sikker på, at få passepartout rammer, der passer til dine billeder.

Hos Grafical.dk kan du med fordel oprette dig som bruger, så du optjener en bonus på 5% hver eneste gang, du lægger en ordre. Bonussen er forbundet med din bruger og stiger hver gang du lægger en ordre. Du kan til hver en tid vælge at bruge din bonus, så din næste ordre bliver billigere. Det er super smart og helt gratis at være medlem hos Grafical.dk.

Passepartout ramme

Billedrammer med passepartout er et super flot og billigt alternativ til almindelige billedrammer. Passepartout rammer er lavet i karton, hvor du kan vælge mellem flere gramvægte, alt efter det ønskede slutresultat. Jo tykkere kartonen er, jo mere vil det give en form for 3D effekt, der hvor kanten kan ses mod billedet. Ramme med passepartout kommer i et hav af størrelser. Blandt andet A3, A4, A5 og A6. Her på siden kan du se passepartout på mål. Vær dog opmærksom på, når du vælger din passepartout ramme, at der er separate mål for selve rammen og hulstørrelsen inden i den. Du kan købe passepartout rammer i enkeltvise farver eller størrelser, men kan også tilbydes i større sortimenter.

Husk også at se vores store udvalg af karton her, hvis du f.eks. vil give dig i kast med at lave dine egne billedrammer med passepartout. Du kan også købe passepartout kort i flere størrelser med eller uden guldkant. Men er du den mere magelige type, så kan du i denne varegruppe købe færdige rammer passepartout.

Skal du selv i gang med at male dine billeder, inden du starter på indramningen? Så har vi her hos Grafical.dk heldigvis både malerplader og malerlærreder til gode priser. Vi har også hobby maling i et kæmpe udvalg eller vandfarver til Danmarks bedste priser. Vi har alt, du skal bruge for virkelig at være kreativ.

Passepartout FAQ

Nedenunder ser du nogle af de mest stillede spørgsmål omkring passepartout. Har du andre spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice. Så vil vi altid hjælpe dig med de spørgsmål, du må sidde med.

Hvad er passepartout?

Passepartout er en ramme - lavet af pap eller karton - som er en del af en større indramning. Passepartout er et svært ord at stave til, og derfor er der en del som kommer til at stave det forkert såsom paspatu, passe partout eller paspartout.

Hvad betyder passepartout?

Ordet stammer fra det franske, hvor passe betyder 'gå, passer' og partout betyder 'overalt'. I dag er det blevet tilladt at bruge talemåder mere i tekster, så der er overraskende mange som bare skriver paspatu eller paspartout. Der er også nogen som splitter ordene op i passe partout, så der er mellemrum i mellem, hvilket egentlig også giver god mening, når man kender betydningen.

Hvordan laver man passepartout?

Typisk bruges en specielt passepartout skæremaskine, som skære meget præcist, så man er sikker på, at få helt lige rammer. På Grafical.dk kan du nærmest købe passepartout på mål, fordi vi har et meget stort udvalg af størrelser indenfor billedrammer med passepartout.

Hvad er en passepartout ramme?

En passepartout ramme er en meget tynd ramme bestående typisk af karton eller pap, som indrammer dit eget billede. Sammen med andre billeder af samme slags, kan man nu lave en stor indramning af alle billederne.