Passepartout

Passepartout rammer i stort udvalg. Køb passepartout karton ramme på tilbud ✓ Billig fragt på passe partout ✓ Prisgaranti ✓ +18.000 Trustpilot anmeldelser
Paspartout rammer ass. - 400 stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Passepartout rammer » Alt i passepartout på Grafical.dk

Køb passepartout karton til rammer med plads til billeder, tegninger eller andre dekorationer her hos Grafical.dk. Passe partout og passepartoutrammer findes i forskellige farver og størrelser. I vores udvalg af rammer passepartout, finder du paspartout i mange forskellige farver. Vi har alt fra rød, gul og sort ramme med passepartout 30x40 til rigtig gode priser. Søger du en flot og beskyttende sort passepartout ramme? Så er du nemlig kommet til det helt rigtige sted. Se det store udvalg af rammer med passe partout til super priser lige her på siden. Har du brug for en passepartout skærer, kan du her se vores udvalg af knive og skæremaskine.

Hvad er passe partout?

Passepartout billig er en type indramning bestående af en tynd plade af papir, bomuld eller lignende, der indsættes i en billedramme mellem rammens glas og motiv. Paspartout rammen har et eller flere udskårne huller hvorigennem motivet kan ses. Indramning med passe partout og passepartoutrammer er en af de tidligste former for billedpræsentation vi kender til. Indramning med passepartout karton giver masser af muligheder for at forbedre præsentationen og virkningen af ​​dit billede. Derudover rører billedet ikke direkte glasset, når det rammes med en passepartout ramme. Køb billederammer passepartout A3 hos Grafical.dk til hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med at lave super flotte indramninger.

Alt i paspartout på Grafical.dk

Er du ofte på udkig efter smarte hobbyprojekter som billedramme passepartout? Så kan du tilmelde dig Grafical.dk's nyhedsbrev, så du altid får besked med de billigste priser på paspatu. Hver gang vi kører kampagnetilbud - og det gør vi tit - får du besked, så du kan nå at købe dit passepartout karton til de bedste priser på markedet. Som førstegangstilmelder modtager du ovenikøbet en bonuskode på 10% rabat på alle passe partout varer, der ikke i forvejen er nedsat. Du kan derfor altid handle paspartout på Grafical.dk til de bedste priser.

Passepartout karton giver kunsten mere liv

Med en ramme passepartout kan du oprette forskellige slags indstillinger for din kunst. Generelt er placeringen af ​​billedet inden for passe partout rammen vigtig for den samlede visuelle effekt og indtryk. Der er flere valgmuligheder med vores udvalg af paspartout, fra en central placering til det gyldne snit. Klik ind på Grafical.dk, næste gang du skal bestille passepartout karton og passepartoutrammer.

Husk også at papir ikke blot er papir, og flere af vores produkter er luksus passepartout rammer i fin hammerslået kvalitet. Den fine struktur af overfladen giver paspatu rammer et eksklusivt udseende og giver en flot samt effektiv beskyttelse af dine billeder. Her på siden kan du finde flere varianter af passe partout efter mål, så du er sikker på, at få en billedramme med passepartout karton, der passer til dine billeder.

På Grafical.dk kan du med fordel oprette dig som bruger, så du optjener en bonus på 5% af prisen på paspatu og alle andre produkter hver eneste gang, du lægger en ordre. Bonussen er forbundet med din bruger og stiger hver gang du lægger en ordre på passepartout karton. Du kan til hver en tid vælge at bruge din bonus enten på paspartout eller vores mange andre kreative hobbyartikler, så din næste ordre bliver billigere. Det er super smart og helt gratis at være medlem på Grafical.dk.

Paspatu ramme til familiefotoet

Vi har fået tilsendt eksempler fra kunder, der har malet og dekoreret forskellige af vores paspatu rammer (hovedsageligt hvide passepartout rammer), som de derefter har brugt til at ramme familiebilleder, der er blevet sendt til f.eks. bedsteforældre. Nogle sender f.eks. paspatu pap rammer med dekorationer og et billede af deres børn i, som en årlig julegave-tradition til alle bedsteforældre, så de kan følge med i børnebørnenes opvækst. Er børnene store nok, kan de selv dekorere paspatu pap rammen. Er de små kan man f.eks. lave aftryk af fødder eller hænder på paspatu rammen.

Passepartout ramme

Billedramme med passe partout er et super flot og billigt alternativ til almindelige billedrammer. Passepartout rammer er lavet i karton, hvor du kan vælge mellem flere gramvægte, alt efter det ønskede slutresultat. Jo tykkere kartonen er, jo mere vil det give en form for 3D effekt, der hvor kanten kan ses mod billedet. Ramme passepartout kommer i et hav af størrelser. Blandt andet A3, A4, A5 og A6. Her på siden kan du se passepartout 50x70 på mål. Vær dog opmærksom på, når du vælger din passepartout ramme, at der er separate mål for selve rammen og hulstørrelsen inden i den. Du kan købe passepartout rammer i enkeltvise farver eller størrelser, men passepartoutrammer kan også tilbydes i større sortimenter. Så vi har mange rammer med passepartout.

Husk også at se vores store udvalg af karton her, hvis du f.eks. vil give dig i kast med passe partout lav selv. Du kan også købe passepartout kort i flere størrelser med eller uden guldkant. Men er du den mere magelige type, så kan du i denne varegruppe købe færdige rammer passepartout karton.

Skal du selv i gang med at male dine billeder, inden du starter på indramningen? Så har vi her på Grafical.dk heldigvis både malerplader og malerlærreder til gode priser. Vi har også hobby maling i et kæmpe udvalg eller vandfarver til Danmarks bedste priser. Vi har alt, du skal bruge for virkelig at være kreativ udover med dine passepartoutrammer.

Passepartout FAQ

Nedenunder ser du nogle af de mest stillede spørgsmål omkring passepartout. Har du andre spørgsmål til passepartout karton, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice. Så vil vi altid hjælpe dig med de spørgsmål om passe partout, du må sidde med.

Hvad er passepartout?

Passepartout er en ramme - lavet af pap eller karton - som er en del af en større indramning. Passe partout er et svært ord at stave til, og derfor er der en del som kommer til at stave det forkert såsom paspatu pap, passe partout eller paspartout.

Hvad betyder passe partout?

Ordet stammer fra det franske, hvor passe betyder 'gå, passer' og partout betyder 'overalt'. I dag er det blevet tilladt at bruge talemåder mere i tekster, så der er overraskende mange som bare skriver paspatu ramme eller paspartout. Der er også nogen som splitter ordene op i passe partout, så der er mellemrum i mellem, hvilket egentlig også giver god mening, når man kender betydningen af passepartout karton.

Hvordan laver man paspatu?

Typisk bruges en speciel passepartout skæremaskine, som skære meget præcist, så man er sikker på, at få helt lige rammer. På Grafical.dk kan du nærmest købe passe partout på mål, fordi vi har et meget stort udvalg af størrelser indenfor billedrammer med passepartout.

Hvad er en passepartout ramme?

En passepartout ramme er en meget tynd ramme bestående typisk af karton eller pap, som indrammer dit eget billede. Sammen med andre billeder af samme slags, kan man nu lave en stor indramning af alle billederne.